Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen bárkivel előfordulhat?
Figyelt kérdés
Az osztályomban van egy lány, aki kórházba került, mert másfél hétig menstruált. Nagyon sok vért vesztett, mentő vitte a kórházba, ha egy csütörtöki nap nem veszik ezt észre a szülei, akkor meghalt volna, ezt mondták az orvosok. Nagyon sápadt volt aznap, az ofőnk is észrevette, a szájának nem volt színe, és majdnem leesett a lépcsőről. Tudtam hogy nincs valami rendjén, de megkérte, hogy senki se szóljon. Most több mint egy hétig nem jött suliba, mindenki nagyon sajnálja őt, a fiúk is nagyon megértőek a helyzethez képest annak ellenére, hogy 6.-ba járok. A lány otthon fekszik, és 7 szuri van a karjában. Nagyon megijedtem mikor megtudtam, egy részről azért, mert nagyon szeretem, és féltem őt, kiborultam és sírtam mikor megtudtam a hírt, hogy egy napon múlt az élete, másrészről, mert nem tudtam hogy ilyen dolog is megtörténhet, mivel én is már menstruálok. Tartom vele a kapcsolatot, és azt mondta, hogy a dokik azt mondták, az anyujától örökölte. Nem tudom, megtörténhet ilyen eset bárkivel? Bár a kórházban azt mondták, eléggé ritka eset. Írjatok légyszíves! :)2012. jún. 6. 16:52
1/6 anonim válasza:
Ne ijedj meg, mert ez szerintem ritka eset, hogy valakit így megvisel a menstruáció.
2/6 anonim válasza:
"Bár a kórházban azt mondták, eléggé ritka eset."
Saját magadnak válaszoltad meg a kérdést. A kórházban ehhez hozzáértő ORVOSOK dolgoznak. Itt meg lehet egy egyszeri ember is. Nem kell csak úgy kérdésekkel dobálózni, mert unatkozol.
3/6 anonim válasza:
Én nem hallottam még ilyenről. De ő is elég buta, ha nem hagyta, hogy szóljatok.. Megesik, hogy valakinek sokkal több a vérzése, és ez van, hogy átlépi a normális határt, de a barátnőd esete nagyon nagyon ritka.
4/6 anonim válasza:
figyelj nem vok csaj sztem egy doki megmondja de szerintem nem nagyon valószínű (bár én nemtom)
5/6 anonim válasza:
Bárkivel? Nem. Fiúkkal soha. Lányok közt is ritka. Tanulság? Ha sokáig vérzel, gyorsan kérsz segítséget. De most ez miatt ne kezdj el parázni
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, megnyugtattatok. Egyébként nem dobálózom kérdésekkel, csak nem tudtam, hogy mindenki így gondolja, elvégre minél több hozzászólás, annál jobb.
2012. jún. 26. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!