Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A +40-es férfiaknak az új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A +40-es férfiaknak az új becélzott korosztályuk a 20 évesek lesznek? :D

Figyelt kérdés

Oda jönnek barátkozni idegenül, nyomják a dumát, de közben látod rajtuk az agyuk teljesen máshol van...

Nem mondom, hogy nem normálisak, mert azok jó a társaságuk is (némelyiknek) de ha az ember bele gondol 20 évesen mintha az apja lenne... :D

2012. jún. 5. 23:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
47%

sosem jönnék össze egy olyan emberrel, aki az apám is lehetne..

egyébként valószínűleg így van.. a férfi az férfi 40 felett is.. ugyan úgy a ráncmentes arc, sima bőr feszes popsi kell nekik, mint 20 évesen. sajnos a mai 40 éves nők nem sűrűn törődnek a külsejükkel. megelégednek azzal ami van és nem próbálnak meg tetszeni a férfiaknak.. és az ilyen nők nem keltenek nagy "vágyat" a férfiakban.

gondolom én.

18/l

2012. jún. 6. 00:14
 12/15 anonim ***** válasza:
hát én nem bukok azokra.. 22 vagyok, max. 30 akivel kezdenék..
2012. jún. 6. 00:14
 13/15 A kérdező kommentje:

Azt kimondta, hogy ha kiderül a kora csak szórakozásra kell? :D

Kiforgatjátok az ember szavát.

2012. jún. 6. 00:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Jól látod, a 40 éves nők semmilyen vágyat nem keltenek! De a 30-asok nagy részi is már nem a külsejével fog megfogni az tuti!
2012. jún. 6. 00:45
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

1. Engem is folyton méregetnek a negyven-ötven körüli palik, de őszintén nem érdekelnek. Nekem a korombeli, fiatal srácok jönnek be.

2. Azért vannak csinos idősebb nők is, ez csupán elhatározás kérdése. Anyukám 45 éves, nagyon sokat tesz azért, hogy szép maradjon, és sokan mondják neki, hogy még mindig szép, fiatalos, karcsú és csinos. Ő spec nekem mindig azt mondta, hogy akkor kell igazán rákapcsolni, ha már van pasid, mert egy slampos, ronda nőnél senki sem fog megmaradni...

És ez a "sz.rok bele, már van pasim, és jól vagyok így" mentalitás, ugyanúgy tömegével megtalálható a huszonévesek közt is...

21L

2012. jún. 6. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!