Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűha gyerekek, most gond van? Valami nem stimmel a csávóval!
Az interpenpal-on gyakorlom a nyelvet (ez egy nemzetközi levelezős oldal) és ott megismertem egy srácot, jóba lettünk és kikönyörögte hogy vegyem fel FB-re.
Nem tűnt vészesnek, 28 éves, svájci, informatikus. De ma felvettem, és most fel is jött chat-re. És olyanokat kérdezget hogy vannak-e testvéreim, van-e pasim, miért nincs, akarok-e gyerekeket.
Ez nem fura? Nem is ismerem ennyire. Mit csináljak vele?
Svajci!? Megfogta az isten labat!!! Nem Patrick Stubernek hivjak veletlen? Svajcival jobban jarsz, mint egy magyarral, az en babam is svajci, pont ma vagyunk 1 evesek!!
szoval fogd meg!! Ne legyel hulYe! (bocsi, nincs ekezetem)
én is fenn vagyok egy ilyesmi oldalon nyelvtanulás miatt, és nagyon sokat chat-elek, mindig visszaírok mindenkinek, aki ír. főleg törökök, arabok, oroszok és spanyolok írnak. meg kell mondanom, hogy nem hittem a sztereotípiákban az arabokkal kapcsolatban, de most már elhiszek mindent.
a lényeg az, hogy ezek a kérdések egyáltalán nem furcsák. ha tudnád tőlem miket kérdeznek, mikről akarnak beszélni (le is kellett tiltanom pár embert)...:O ja és kb az összes beszélgetésnél előjöttek ezek a témák (család, pasi, gyerek...stb.) szóval szerintem ez még egyáltalán nem furcsa.19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!