Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hűha gyerekek, most gond van?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hűha gyerekek, most gond van? Valami nem stimmel a csávóval!

Figyelt kérdés

Az interpenpal-on gyakorlom a nyelvet (ez egy nemzetközi levelezős oldal) és ott megismertem egy srácot, jóba lettünk és kikönyörögte hogy vegyem fel FB-re.

Nem tűnt vészesnek, 28 éves, svájci, informatikus. De ma felvettem, és most fel is jött chat-re. És olyanokat kérdezget hogy vannak-e testvéreim, van-e pasim, miért nincs, akarok-e gyerekeket.

Ez nem fura? Nem is ismerem ennyire. Mit csináljak vele?

2012. jún. 5. 21:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ismerkedj még vele...én nem tartom furának csak érdeklődik:D biztos tetszel neki:P
2012. jún. 5. 21:48
 12/18 A kérdező kommentje:
És az nem gond hogy külföldi? Az ember nem tudhatja h kivel beszél. Vagy én vagyok túl óvatos?
2012. jún. 5. 21:52
 13/18 anonim ***** válasza:
Komolyan mondom kérdező, te se beszélgettél sokat emberekkel. Ez egy tipikus "kötelezően lefutott kör". Ezeket megkérdezi, mert meg kell, utána már kllemesebb lesz a duma. Vannak lefutott körök sajnos (sok sz*r semmitérő párkapcsoalti tipp könyvek miatt van ám).
2012. jún. 5. 21:56
 14/18 anonim ***** válasza:

Svajci!? Megfogta az isten labat!!! Nem Patrick Stubernek hivjak veletlen? Svajcival jobban jarsz, mint egy magyarral, az en babam is svajci, pont ma vagyunk 1 evesek!!

szoval fogd meg!! Ne legyel hulYe! (bocsi, nincs ekezetem)

2012. jún. 5. 21:57
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
mekkora mázlista vagy, valaki el akar venni és pont egy svájci. még ha szegény, az se baj, legfeljebb majd kézzel mossa a mercijét.
2012. jún. 5. 22:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Csak úgy kíváncsiságból..szerinted milyen kérdéseket kellett volna feltennie, amik nem furák? :D 24/L
2012. jún. 5. 22:18
 17/18 anonim ***** válasza:

én is fenn vagyok egy ilyesmi oldalon nyelvtanulás miatt, és nagyon sokat chat-elek, mindig visszaírok mindenkinek, aki ír. főleg törökök, arabok, oroszok és spanyolok írnak. meg kell mondanom, hogy nem hittem a sztereotípiákban az arabokkal kapcsolatban, de most már elhiszek mindent.

a lényeg az, hogy ezek a kérdések egyáltalán nem furcsák. ha tudnád tőlem miket kérdeznek, mikről akarnak beszélni (le is kellett tiltanom pár embert)...:O ja és kb az összes beszélgetésnél előjöttek ezek a témák (család, pasi, gyerek...stb.) szóval szerintem ez még egyáltalán nem furcsa.19/L

2012. jún. 6. 14:40
 18/18 A kérdező kommentje:
Utolsó: Igen, nekem is sokan írnak törökök meg arabok, de nekik nem szoktam válaszolni.
2012. jún. 6. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!