Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz az, ha egy férfi szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, ha egy férfi szerelmes, beleőrül abba a gondolatba, hogy a szerelmével korábban már más is lefeküdt?

Figyelt kérdés
A női magazinok mind azt mondják, hogy a férfiak gyűlölnek abba belegondolni, hogy a barátnőjük előttük már más férfival is szexelt, ha meg sokkal, akkor pláne! Ez tényleg így van? Tényleg annyira szeretnétek az elsők lenni a barátnőtöknél? ŐSZINTÉN!
2012. jún. 5. 15:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%

Ótejóég...

Képzeld, attól, hogy farkuk van, a férfiak is emberek. Épp csak a másik nemhez tartoznak. Lehet, hogy van olyan férfi, aki így gondolkodik, de az ép személyiséggel megáldott egyedekre azért nem ez a jellemző.

Mellesleg a női magazinokba írkáló "újságírók" többsége szerintem pont azon nők közül kerül ki, akik igen rég (vagy épp soha...) nem láttak férfit.

2012. jún. 5. 15:25
 12/16 anonim ***** válasza:
78%

"A női magazinok mind azt mondják"

A női magazinok kitalálnak bugyutábbnál bugyutább dolgokat amikkel kapcsolatban még a szerkesztőségben is tudja mindenki hogy kamu.

2012. jún. 5. 15:26
 13/16 A kérdező kommentje:
Én is csodálkoztam, mikor olvastam, azért kérdeztem meg, mert nem akartam elhinni.
2012. jún. 5. 15:31
 14/16 anonim válasza:
100%

Lány vagyok, szóval a "másik oldal" nevében nem tudok nyilatkozni, de, ahogy előttem sokan vázolták, normális ember, nemtől függetlenül, nem akad fenn ilyeneken. Ennyi erővel a nőknek meg azon kéne berzenkedni, hogy úristen, a párjuk mással is szexelt, jajmilesz (borzasztóan egyszerű: ha egyik fél se lép félre, és normálisak, semmi)

Ja, és: ne bízz meg semmiben, ami képes a "hancúrléc" (és többi hasonló) szót használni.

2012. jún. 5. 15:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Jó, és a férfi vajon hány nővel volt a jelenlegi szerelme előtt?? Erre már nem is emlékszik?
2012. jún. 5. 17:38
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha a nő egyébként megfelel - úgy is mondhatnám, hogy Ő az Igazi -, akkor ez egyszerűen NEM SZÁMÍT.

A női magazinok meg hát.... khmm... nőknek készülnek. (Érdekes módon viszont igen keveset lehet olvasni bennük a férfiakról, pedig a pasaslapok tele vannak nőcikkel.)

2014. nov. 16. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!