Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, ha egy férfi szerelmes, beleőrül abba a gondolatba, hogy a szerelmével korábban már más is lefeküdt?
Ótejóég...
Képzeld, attól, hogy farkuk van, a férfiak is emberek. Épp csak a másik nemhez tartoznak. Lehet, hogy van olyan férfi, aki így gondolkodik, de az ép személyiséggel megáldott egyedekre azért nem ez a jellemző.
Mellesleg a női magazinokba írkáló "újságírók" többsége szerintem pont azon nők közül kerül ki, akik igen rég (vagy épp soha...) nem láttak férfit.
"A női magazinok mind azt mondják"
A női magazinok kitalálnak bugyutábbnál bugyutább dolgokat amikkel kapcsolatban még a szerkesztőségben is tudja mindenki hogy kamu.
Lány vagyok, szóval a "másik oldal" nevében nem tudok nyilatkozni, de, ahogy előttem sokan vázolták, normális ember, nemtől függetlenül, nem akad fenn ilyeneken. Ennyi erővel a nőknek meg azon kéne berzenkedni, hogy úristen, a párjuk mással is szexelt, jajmilesz (borzasztóan egyszerű: ha egyik fél se lép félre, és normálisak, semmi)
Ja, és: ne bízz meg semmiben, ami képes a "hancúrléc" (és többi hasonló) szót használni.
Szerintem, ha a nő egyébként megfelel - úgy is mondhatnám, hogy Ő az Igazi -, akkor ez egyszerűen NEM SZÁMÍT.
A női magazinok meg hát.... khmm... nőknek készülnek. (Érdekes módon viszont igen keveset lehet olvasni bennük a férfiakról, pedig a pasaslapok tele vannak nőcikkel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!