Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt hogyan magyaráznád a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogyan magyaráznád a férfiak részéről? Képtelen vagyok megérteni, mi a változás oka?

Figyelt kérdés

23 éves nő vagyok. Korábban nem igazán tetszettem a srácoknak. Pontosabban a külsőm tetszett nekik, de azt hiszem a komolyságom taszította őket, vagy nem tudom, de soha nem akartak igazán megismerni, csak a külsőm volt a favorit.

Most azt tapasztalom az elmúlt egy évben, hogy apasik ragadnak rám, de szó szerint. Van egy 6 éves kapcsolatom , őt nagyon zavarja ez, és engem is, és nem értem mi az oka.

Konkrétan:

Az elmúlt egy évben annyi férfi próbált közeledni, mint előtte 5 év alatt.

Úgy kezdődött, hogy az egyetemen kiszúrt egy csop.társ sarác, 1 évig állandóan hívogatott, keresett, érdeklődött, de soha nem vallotta be. Gondolom a párom miatt.

Egy új munkahelyre mentem, ahol az egyik biztonsági őr gyerek rendesen rám startolt, de 2 hónap után elment a cégtől. Amikor ezt megtette, közölte, hogy szeretne megismerni, mert neki nagyon bejön a stílusom. Őszinte, rendes lánynak lát, amit nem lát a mai lányokban.

Mondtam, hogy max barátok lehetünk, ő is eltült.

Volt egy kollegája, aki miután ő eltünt, állandóan bókolgatott nekem, hogy szép lány, meg próbált kávézni hívni stb.

Őt sem láttam szerencsére többé, mert másik álásom lett.

Most részt vettem egy továbbképzésen, ahol ott volt 2 tőlem idősebb férfi, olyan 30-32 év körüliek lehettek. Az egyik elkérte a számom egy tanfolyami dologra hivatkozva.

Azóta kétszer hívott, és nem azt érezteti velem, hogy a tanfolyam érdekli.

Nem kamu a kérdés, ez komolyan mind megtörtént velem az elmúlt 1-1,5 évben, és nem bírom megérteni most miért tapadnak ennyire rám?

Gyakorlatilag, ahova beteszem a lábam, valaki mindig rámtapad.

Szerintetek mi az oka? Komolyan, nem viccelek, kifejezetten zavar. Nem öltözködöm kihívóan, visszafogott vagyok. Nme vagyok sminkelős alkat sem. Egy natúr lány vagyok.

Még azt sem lehet mondani, hogy kihívóan viselkedem, véletlenül sem, akkor?

2012. jún. 5. 14:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
A közösségi oldalon kint volt az egyetem, fel volt tüntetve. De ahhoz, hogy ő erről tudjon, rám kellett keresnie. És vajon miért is?
2012. jún. 5. 14:57
 12/17 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetertek a 84%-os valaszoloval: egyeduli nokent 32 ferfi tarsasagaban teljesen termeszetes, hogy kituntetett figyelmet kapsz.

Valoszinuleg tetszel ennek az oktatonak, vagy legalabbis szimpatizal veled, maskulonben nem keresett volna rad a kozossegi oldalakon...

Hogy miert most tortenik ez, miert most kezdtek el felfigyelni rad a ferfiak, arra nincs valasz szerintem, pontosabban tobb is lehet (te valtoztal meg picit kulsore? a viselkedesed lett vonzobb? a kisugarzasod lett erettebb? vagy egyszeruen csak veletlenul most kerultel olyan helyre, ahol a te stilusodat kedvelo ferfiak vannak? vagy eddig is voltak erdeklodok, csak te nem vetted eszre?).

De igazabol itt a kerdes az, hogy most mit akarsz ezzel kezdeni. Zavar teged, ha esetleg megtetszel masoknak? Felsz, hogy a jelenlegi parod esetleg feltekeny lesz? Vagy eppen attol felsz, hogy elobb vagy utobb kisertesbe esel?

2012. jún. 5. 15:13
 13/17 A kérdező kommentje:

Zavar, meg a páromat is, de ez nem nagy baj, tudjuk kezelni és amíg emberek között járunk ez mindig is így lesz.

Engem az idegesít, hogy nem tudom mi a változás oka?? Természetemben nem változtam, öltözésemben sem, abszolút a régi a stílusom minden tekintetben.

Korábban is megfordultam emberek között, 18 éves korom óta dolgozom.

Nem találom az okot.

2012. jún. 5. 15:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát, egyszer kérdezd meg valakitől, aki rád hajt, hátha tud okosabbat mondani. Addig is fogd fel elismerésként, nem vagyok nő de szerintem ez sokkal kellemesebb érzés, mintha nem lenne senkit és nem is kellenél senkinek... :)
2012. jún. 6. 07:55
 15/17 anonim ***** válasza:
*nem lenne senkiD
2012. jún. 6. 07:55
 16/17 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem a biztonsági őr gyerektől, hogy mit akar tőlem, miért akar megismerni?

Azt mondta keveset beszélgetett velem, de az nagyon jól esett neki. Őszintének és rendes lánynak lát, ami manapság számára ritkaság. Szeretne sokkal többet beszélgetni velem, megismerni.

2012. jún. 6. 14:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Akkor meg egyszerűen csak örülj, jó arc vagy :)
2012. jún. 6. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!