Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szavaznátok nekem, melyik hajszín jön be a legjobban egy lánynál?
Kort is írjatok:) Köszi
1. természetes barna
2. természetes szőke
3. természetes fekete
4. festett barna
5. festett szőke
6. festett fekete
egyéb:
én mikor vörös voltam összejöttem egy sráccal aki utálja a vörösöket :D szóval, az egy dolog, hogy nem jönnek be nekik, de ha megtetszik a lány akkor full mindegy
és egy évig együtt voltunk, szóval nem csak futó kaland volt
a természetes vörös hajúak általában nagyon fehér bőrűek és szeplősek, meg érzékenyek nagyon a napra... tehát egy speciális kinézetük van, ez sok embert taszít. a festett vörös az teljesen más, össze sem lehet hasonlítani igazából az eredeti vörössel, mivel nem lesznek olyan vonásaid, mint egy természetes vörösnek. ezért aztán az, hogy összejött veled, pedig a vörösöket utálja, nem nagy találmány :D
amúgy nekem most sötét padlizsán színű, úgy veszem észre, hogy tetszik az embereknek.
a sötét padlizsán is szép:)
ő nem a természetesektől volt ki hanem főleg a rikító vörös meg lila, ilyesmi árnyalatúaktól, én meg akkor épp a vad vörös korszakomat éltem és elég rikító vörös voltam :D
a természetes vörös lányok szerintem nagyon szépek, tényleg van egy egyedi vonásuk
Természetes:
3. szőke
2. fekete
1. barna :)
Festett: A hajszín függ a szemöldököd színétől is. Amúgy a természetes jobb, de szép színű festékeket is lehet kapni :).
Én is utáltam a vörösöket, erre pont egy olyan hajszínű lányba szerettem bele. Ez az "utálom, tetszik, nem tetszik" csak addig érvényes, míg meg nem ismerünk egy olyat, aki megfog minket.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!