Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok, melyik hajszín a szebb, jobb? Érdemes volt befestetni?
Eredetileg kb ilyen világosbarna színű a hajam:
Amit nyáron kb ilyen enyhén vörösesre kiszív a nap:
És most ilyenre van befestetve:
A legtöbben azt hiszik, h természetes, mert vannak apró szeplőim az orromon (nyáron még több:)), szóval nem hat durván természetellenesen vörösnek. És a szemem is zöld, szóval illik a boszi-imázshoz. :D
Melyik hajszínt tartjátok a legszebbnek? Azért festettem be, mert télen ugye olyan lett, mint az első képen és azt annyira nem szeretem, de nyárig meg nem várhatok, h szép színű legyen. Pasik, nektek melyik hajszín a legütősebb? És szerintetek hiba volt átfestetni?
(Félreértés ne essék, bármilyen kritikát kapok, nem rohanok fodrászhoz, mert tisztában vagyok vele, h milyen ez a haj nekem, egyszerűen csak érdekel, kinek melyik adja. :))
A pofikám... hát milyen legyen? Van két szemem, két fülem és mégsem vagyok szatyor.
Egyébként azért váltottam, mert
a, még soha nem volt festve a hajam 20 év alatt
b, olyan túl átlagos volt az a haj, kicsit különlegesebbnek érzem így magam
Köszönöm a véleményeket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!