Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti lefeküdnétek Fluor Tomival? Vagy járnátok vele?
Figyelt kérdés
Nekem ő tényleg bejön, és ha kicsit jobban megnézem, abszol=ut nem gáz pasi, hisz ő is csak egy ember. Szerintem tökre jó lehet vele a párkapcsolat. Én nem csak a Fluor-t látom benne, hanem Karácson Tamást és szerintem ő is csak egy ember... eltudnátok vele képzelni a hetköznapokat, hogy ott van mellettetek?!....#Fluor Tomi #lefelüdnétek
2012. jún. 5. 03:07
21/31 A kérdező kommentje:
jajjjj hat persze.... -.-" te már csak tudod...
2012. jún. 5. 21:30
22/31 anonim válasza:
Szálljatok le a csajomról!
üdv SP
23/31 anonim válasza:
Na, ezzel a korom miatt tudom dologgal elvágtad magad. 22 évesen, pont hogy érettebbek kellene lenned. Gondolom a tvájlájtért is oda vagy, mi? És ha nem lenne rózsaszín köd a szemed előtt talán látnád, hogy ez a tomi gyerek (most komolyan, nem nézek tv, nem hallgatok rádiót, egy éve nem hallottam róla, szóval igazán pártatlan vagyok)egy kicsivel még csúnyább is az átlagosnál.
24/31 A kérdező kommentje:
nem mindegy az neked h en kiert vagyok oda? itt mindenki okoskodik mert jatsza a nagyot hogyha egy olyan ember jon be a masiknak vagy egy olyan emberrol van szo aki eppen nektek nem szimpatikus....attol mert 22 eves valaki nem azt jelenti hogy nem erett -.-" attol mert nektek nem jon be, nekem meg bejohet a koromtol fuggetlenul....na errol ennyit....jah ha visszaolvasol engem nem a Fluor erdekel...hanem a Tomi es leszarom hogy mediaszemelyiseg ha nem lenne az es a pasim lenne bezzeg akkor mar nem lenne csunA mi?! -.-"
2012. jún. 6. 14:54
25/31 anonim válasza:
Nekem is tetszik és járnék is vele.Szerintem semmi baj nincs vele most látom csak egy kicsit,hogy kezd elszállni,de ez kell :D Ha megnézel egy interjút akkor is tök kedves mindenkivel,és szerintem marha jófej és ki*aszottul vicces :'D Olyan videói vannak,hogy behalok,szerintem nem unatkoznék mellette:D Tegnap volt ustream-je és válaszolt 2 kérdésemre is :D És szerintem tök jó pasi is csak venné le a sapkáját többször :D
26/31 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki és tök jó arc. Én már a Mizu előtt is ismertem és tény, hogy akkor jobb zenéi voltak. Fogadjunk, ha még mindig olyan zenéket nyomna akkor nem fikáznátok ennyire. Amúgy meg szánalmas, hogy azért b*zizzátok, mert jó haverok SP-vel.
27/31 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de leírod a kérdésben, hogy oda vagy érte, és a véleményünket kéred róla. Akkor miért fáj a véleményünk?
28/31 A kérdező kommentje:
Drága bogarkám olvasd el a kérdést, nem a véleményt kértem arról, hogy milyen pasi, meg a fikázásokat, hanem hogy, idézem:eltudnátok vele képzelni a hetköznapokat, hogy ott van mellettetek?!...ha ez alapján te azt érted, hogy kiváncsi vagyok a véleményedre, akkor azt hiszem, mennyo oszt kezeltesd magad :D:DDDDDD
2012. jún. 19. 23:23
29/31 anonim válasza:
Claudialove?Te vagy az?Elég gáz tényleg,hogy 22 évesen itt tartasz,értelmi szinted egy 12 évesén van,de ha ez nem lenne elég,igénytelen is vagy.Szerintünk meg nem ember,és mindenkinek vannak érési,lehet hogy neki nem,de akkor is nevetséges hogy pont egy ilyen trógerért áradozol ezen az oldalon a sok celeb közül.Ha ennyire szereted miért nem ajánlod föl neki magadat facebokon?Ja hogy nem szereti a kur.vákat?Sajnálom :(
30/31 anonim válasza:
Én is szeretem a vicceit:) puszi Tomi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!