Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel szeditek le az intim szőrzetet? Már aki leszedi.
Figyelt kérdés
úgyértem..
hagyományos borotva.. szakállvágó.. gyanta stb..?
2009. júl. 1. 23:05
1/15 anonim válasza:
én hagyományos borotvával szoktam, gyanta kicsit fájdalmas lenne
2/15 anonim válasza:
ahogy néhány kérdést itt elolvasok, akkar nem is kell....kihullik magától is :)
bocsi, ez most nem erre kérdésre vonatkozik (én borotválom) F.
4/15 anonim válasza:
Csak én vagyok úgy vele,hogy borotválás után kipöttyösödik?
5/15 anonim válasza:
nem.nekem is kiszokott es masnak is...es idegesit...s nem csak kipottyosodik hanem erdes...:/ ha valaki tudja mivel tudom selymesebbe tenni az szoljon:D
16L
6/15 anonim válasza:
Én a vonalamat epilátorral szedem.Ott még nagyon nem próbáltam,eddig csak borotvával rövidre vágtam,de majd kipróbálom...
Ha nagyon fáj, akkor abbahagyom, de megpróbálom kibírni.:)
7/15 anonim válasza:
borotva. ázok előtte a kádban félórát, így felpuhul eléggé és nem lesz piros pöttyös
9/15 anonim válasza:
Ollóval levágom nagyjából, az a kicsi ami marad nem érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!