Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik az egyik tanárom!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik az egyik tanárom! Nektek tetszett már férfitanár? Hogy felejtettétek el a dolgot?

Figyelt kérdés

Van egy férfitanárom, egy jó pár éve tanít már, mégis csak idén kezdett el tetszeni... nagyon szeretnék már véget vetni ennek a dolognak, de olyan nehéz, amikor minden nap látom. Emellett olyan rossz, hogy mostanában valahogy olyan közönyösnek érzem irányomba, de van olyan is, amikor meg tök rendes, és olyankor is odafigyel rám, amikor én azt nem is hinném :) Nem tudom pontosan milyen véleménnyel is van rólam, pedig olyan szívesen megkérdezném. Sokat köszönhetek neki, mert még jobban megszerettetett velem egy amúgy is csodás tárgyat. Ajj és olyan intelligens. Meg azért meg kell hagyni, hogy kinézetre sem utolsó...

Próbáltam már tényleg ezeket a hülye gondolatokat kiverni a fejemből meg minden, de nem tudom mit csináljak. Olyan rossz látni, amikor mások olyan jól elröhögcsélnek vele, nekem meg összeszorul a gyomrom, hogy miért nem lehetek én is ott.. pedig már beszélgettem valamikor én is vele.

Kizártnak tartom, hogy bármit is mondjak erről a tanárnak, mert házas,kisgyermeke is van. Ez a másik legnagyobb szakadék a korunk, és hogy ő tanárom, én diákja. Én meg kussolok, mert ebben az iskolában egy bolhából elefántot is képesek kimagyarázni, és nemcsak a felnőttek, hanem a gyerekek is :/

Remélem a nyár hoz majd valamiféle változást, és nem lesznek kétes gondolataim, amikor erre a tanárra gondolok.

Veletek volt már hasonló helyzet? Hogy felejtettétek el a tanárt?

Kort DIRKET nem írtam!

2012. jún. 4. 22:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Azért ennyire hülye még én sem vagyok, hogy bemeséljem, hogy tetszek neki. Valószínűleg ő nem egy iskolában fog párkapcsolatot keresni(főleg, hogy családja van), amivel én tisztában is vagyok.

Már többször is volt kedves/rendes velem, ismerte el a tudásomat, én mégsem kezdtem magam az "egekben érezni". Tehát én nem érzem, hogy emiatt különösen kedvelne, én ennél sokkal bizonytalanabb/óvatosabb vagyok, minthogy egy-két gesztus miatt ússzak a rózsaszín ködben.

Megfogadom a tanácsotokat, a nyár sok mindenen változtat majd azt hiszem :)

2012. jún. 4. 23:26
 12/16 anonim ***** válasza:
36%
Segítek én neked felejteni! Egy alapos dugás után az én nevemet fogod a szívedbe zárni! ;)
2012. jún. 5. 01:50
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is szerelmes vagyok a tanáromba már jó pár éve. Azóta az életem egy kész rom. Azóta persze voltak pasijaim azért,hogy elfelejtsem azt a szerelmet,de még mindig nem tudom. Remélem a nyári szünet segít mint a kettőnkön. Ui: én már majdnem egyszer elfelejtettem azt a szerelmet mert akkor volt egy pasim és nagyon megszerettem,de megtudták a szüleim és szakítanom kellett vele. Vagy van egy pasid rendes és beleszeretsz vagy a nyári szünet megeszi dolgát.
2012. jún. 6. 12:48
 14/16 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nincsen pasim, és nem tudom, hogy mikor lesz, és én nem is vagyok az a kezdeményezős típus...

Szerencsére nekem nem rom az életem. Igazából ez még ebben az évben kezdődött, úgy hogy nem is vettem észre, mert én tényleg nem akartam a dolgot.

Ha nyár után is ilyen... khm gondolataim lesznek (remélem nem), akkor hivatalosan is hülyének fogom nyilvánítani magam... Lehet hogy kisujjból megy sok tantárgy, de azt hogy kit szeressek/ ne szeressek, azt nem tudom megválasztani, sajnos :/

2012. jún. 6. 19:41
 15/16 anonim válasza:
100%
Szerintem azért figyelj oda hogy ne vegye észre rajtad a dolgot és igen lehet hogy nyáron elfelejted de ne próbáld elfelejteni mármint tudatosan hogy "el kell felejteni,el kell felejteni"ne mondogasd magadban mert egyrészt nem egészséges másrészt így nem fog menni.Nem tudom hány éves vagy de ha mentek valamerre nyáron szrintem próbálj ismerkedni veled kb. egyidős fiúkkal és így majd egyszer valamikor csak röhögni fogsz az egészen.Na mind1 azért sok sikert!:)
2012. jún. 9. 16:24
 16/16 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem egészséges és nem tesz jót, ha állandóan mormolom magam előtt, hogy el kell felejteni. Nem fogok semmi "intézkedést" tenni az ügyben, csak elmegyek nyári szünetre és kész.

És azt hiszem, amilyen félénk típus vagyok, ilyet rajtam nem fog észrevenni :)

2012. jún. 9. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!