Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most le akar rázni, vagy lehetséges, hogy 2 órán keresztül fürdik? :S
Figyelt kérdés
3 hete Ő vett fel msn-re, mindig rám ír, utalgat rá, hogy bejövök neki, azt mondta, hogy mostanában csak velem msnezik, ma már a számomat is elkérte.
Ma este azonban én írtam rá, és pont akkor írta ki, hogy "ne írj!". Azt mondta, hogy elmegy fürdeni, meg enni. Ez eddig rendben van, de ennek már majdnem 2 órája.:S Lehetséges, hogy egy srác 2 órán keresztül egyen, és fürödjön, ha a csaj várja msn-en?
16/L (Ő 17/F)
2009. júl. 1. 22:29
11/13 A kérdező kommentje:
jolvanna:D:D
csak eddig mindig sietett hozzám vissza, hogy minél többet msnezhessen velem, most meg 2 óra...:S:D megijedtem... de amúgy még mindig nem írt 8-)
2009. júl. 1. 22:52
12/13 anonim válasza:
22:49es vagyok.. na akkor nyugodjál csak meg szépen,addig menj te is egy kört,tvz kicsit,vagy akármi,aztán mire visszajössz a géphez,lehet már itt lesz és ír is:D
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a nyugtatásokat!:) Most írt, hogy "bocsi, hogy nemírtam,de elfelejtettem,mert közben filmet nézek".:D Igaza volt annak, aki ezt mondta.:) Köszi mégegyszer.:)
2009. júl. 1. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!