Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most le akar rázni, vagy lehetséges, hogy 2 órán keresztül fürdik? :S
Figyelt kérdés
3 hete Ő vett fel msn-re, mindig rám ír, utalgat rá, hogy bejövök neki, azt mondta, hogy mostanában csak velem msnezik, ma már a számomat is elkérte.
Ma este azonban én írtam rá, és pont akkor írta ki, hogy "ne írj!". Azt mondta, hogy elmegy fürdeni, meg enni. Ez eddig rendben van, de ennek már majdnem 2 órája.:S Lehetséges, hogy egy srác 2 órán keresztül egyen, és fürödjön, ha a csaj várja msn-en?
16/L (Ő 17/F)
2009. júl. 1. 22:29
1/13 anonim válasza:
Simán lehetséges! Meg tudod hogy van ez közbejön valami, ezt is csinál meg azt is csinál még... Szal ne izgulj már annyira! :)
2/13 anonim válasza:
biztos valami más dolga is akadt. most azt várod hogy kiírja, hogy" 20 percig fürdök, utána még 4 percig hugyozok is meg 30 másodpercig kezetmosok, 15 percig kajálok ja meg még 10 percen keresztül megetetem a kutyát is..." most ezt várod? ha azt írta bejössz neki akkor nincs mit aggódnod.
3/13 anonim válasza:
egy hete volt az hogy reggel írtam hogy pill de mikor kimentem és épp a reggelimet csináltam átjött haver el is feledkeztem a gépről, aztán este 11 fele jutottam csak megint a géphez hát van ez így néha... úgyhogy no para:D
4/13 A kérdező kommentje:
Attól félek, hogy talált egy másik lányt.:S Mert átváltotta az állapotát elérhetővé, de nem írta, hogy "vagyok", vagy hogy "megjöttem", "itt vagyok"...:S:S
2009. júl. 1. 22:35
5/13 anonim válasza:
elsö vagyok... Figy lehet hogy közben még chipset eszik vagy nézi a tv ezért nem irta hogy itt vagyok! Ettöl még ott vana gép elött csak mást is csinál és ha nem szükséges akkor nem irogat még! Max várj még egy picit aztán irj rá hogy " na megjöttél? nemis vettem észre" :) No para
6/13 anonim válasza:
Én is órákig fürdök mindig, aztán még kaja +fél óra, macska etetés +fél óra, hugom ágyba rakása néha +1 óra. Meg ami még jön...
Ha már elérhető kérdezd meg merre járt ilyen sokáig:D
7/13 anonim válasza:
az én barátom mikor még nem jártunk, mindig rám írt, ha elfoglalt voltam, ha nem, volt hogy még akkor is írt, mikor nem voltam fenn és megkaptam mikor feljöttem:P (hozzátenném, mi NEM csak msnen ismerkedtünk...) szóval mutatott irántam érdeklődést, nem véletlen, hogy már egy éve együtt vagyunk;) ha te is érdekled őt, akkor várd ki, míg érdeklődést mutat irántad:P bár sztem már megtette, úgy hogy nem tom mit aggódsz:P
8/13 A kérdező kommentje:
Igazad van, lehethogy most eszik.:) Remélem...:S:D
2009. júl. 1. 22:43
9/13 anonim válasza:
mit kell ebből ekkora ügyet csinálni,te jó isten:D azt hiszem nem csak msnezésből áll a világ,és nem történik semmilyen tragédia,ha sokáig nincs ott a gépnél..mást csinál,ennyi. nem kell egész nap kockulni:D hány éves vagy?:D
10/13 anonim válasza:
utolsó vagyok,bocsi,nem vettem észre a végén a kort:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!