Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában egyre többször álmodok a férjem barátaival, miért lehet ez? (bővebben lent)
pl.a minap azt álmodtam,hogy az egyik kollégájával(jóban vagyunk,de mint pasi nem tetszik,inkább csak a stílusa tetszik)a liftben csókolóztam.Én csókoltam először,holott én nagyon ritkán,szinte soha nem csókolódzom,majd ő is újra megcsókolt.És nagyon jól esett,hogy tetszettem neki.
Persze ébren nem kezdenék vele,hiszen szeretjük egymást a férjemmel.Viszont bánt,hogy mióta megszültem már nem tart olyan kívánatosnak.És az a legfurább,hogy előtte egy jót szeretkeztünk.
tudatalattit elemezve, változatosságra vágysz persze a pároddal, de mint említetted nem tart, vagy úgy érzed hogy nem tart kivánatosnak! Gondolom szeretnél egy kis spontán programot, vágyakat a kapcsolatba vinni, visszahozni!
Nincs semmi baj ha mások stílusa tetszik, meg ez amúgy is csak álom volt, talán eltudnád képzelni a férjed hasonlóan, vagy a mentalitásán kicsit erősíteni.
köszi a válaszokat.
tippek,hogy mit/hogyan újíthatnák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!