Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem néznek meg a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem néznek meg a férfiak? Igaz, nem vagyok már friss hús,30-as nő vagyok, felszedtem magamra 10 kilót az utóbbi években, de nem nézek ki olyan rosszul, csinosan is öltözöm, mégse néz meg a kutya se.

Figyelt kérdés

Nem tudom ezt minek tudjam be, talán ennyire látszik már rajtam a kor, vagy a pár pluszkilónak? Férfiak, ti megnézitek még a 30-as nőket?

Remélem felnőtt férfiak is vannak itt, nemcsak kamaszfiúk, mert az ő válaszaik érdekelnének elsősorban.

Persze azért tinifiúk is válaszolhatnak. :)

2012. jún. 3. 19:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Minden nőt megnézünk,aki egy kicsit is vonzó. Biztosan téged is megnéznek, csak hátul nincs szemed...

Ha kevesled,akkor légy olyan,mint korábban!

2012. jún. 3. 22:37
 12/19 anonim ***** válasza:
A korod és a plusz 10 kiló nem ad arra okot, hogy ne nézzenek meg. Én is inkább az ilyen nőket nézem meg, és nem a 20 éves lányokat, jobban vonzanak, érettebbek, izgalmasabbak, valamint nem utolsó sorban ez az én korcsoportom. Esetleg többet segíthetünk, ha arc nélküli fényképet raksz fel magadról, mart így megmondani, hogy miért is nem néznek meg, gyakorlatilag lehetetlen. 39F
2012. jún. 3. 23:37
 13/19 anonim ***** válasza:
Küldj képet privátban! 29/F vagyok, megmondom megnéznélek-e :)
2012. jún. 4. 01:12
 14/19 anonim ***** válasza:
én is 30 vagyok, egy gyerkőccel és nekem meg pont az a bajom, hogy még mindig megbámulnak. Azt hittem 30 évesen, anyukaként már nem fognak. De folyamatosan!! Jó ez, de a férjemnek már nem tetszik
2012. jún. 4. 13:02
 15/19 anonim ***** válasza:

Egy 30 éves nő, még nem olyan öreg. A 10 kg többlet pedig nem mérvadó, hiszen a súly ingadozhat, bármikor ledobhatod. Aki szép, csinos a 10 kg többlettel is az.

Inkább úgy gondolom, hogy nem veled van baj, csak téged már inkább az érett 50-es férfiak néznek meg, nem a 30-as srácok. Egy 30 éves férfi még fiatal, nem mint egy nő, rajtuk jobban látszik. Egy mai 30-as férfi a 20-as lányok közül választ, mert megteheti.

2012. jún. 5. 14:15
 16/19 Ancsapanna válasza:
Kedves Kérdező! Ha csinosnak látod magad, az is vagy! Hidd el! Ne a férfipillantásokon keresztül mérd le az értéked mert a férfiak a szolid eleganciát, a finom csinosságot nem veszik észre. Nem értékelik, hogy a kiegészítőid színe megy-e a ruhádhoz vagy a blúznak jó-e a szabása. Azt nézik, mennyi van tálalva. Próbáld ki! Vegyél fel rövid szoknyát és kivágott pólót, magassarkú szandált! Meg fogsz lepődni...:-))
2012. jún. 20. 11:22
 17/19 A kérdező kommentje:
Már akartam írni, csak mostanában nem nagyon van időm netezni, hogy most, hogy már jobb idő van, és felvettem szoknyát, most már rögtön megnéztek, rám dudáltak stb.
2012. jún. 20. 20:11
 18/19 anonim ***** válasza:
a ,,plusz 10kg" emiatt,meg nem vagy nőies eléggé.Látod vegyél akkor miniszoknyát járjál edzeni,hajad legyen hosszú és garantált siker.
2012. aug. 20. 14:12
 19/19 A kérdező kommentje:

Természetesen hosszú a hajam, sosem vágatnám le fiúsra. Nekem még nyanyakoromban is hosszú lesz, ha nem is akkora, mint most, de vállig érő lesz, az biztos. :)

Elkezdem sportolni, de elég nehezen megy le.

2012. aug. 20. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!