Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem néznek meg a férfiak? Igaz, nem vagyok már friss hús,30-as nő vagyok, felszedtem magamra 10 kilót az utóbbi években, de nem nézek ki olyan rosszul, csinosan is öltözöm, mégse néz meg a kutya se.
Nem tudom ezt minek tudjam be, talán ennyire látszik már rajtam a kor, vagy a pár pluszkilónak? Férfiak, ti megnézitek még a 30-as nőket?
Remélem felnőtt férfiak is vannak itt, nemcsak kamaszfiúk, mert az ő válaszaik érdekelnének elsősorban.
Persze azért tinifiúk is válaszolhatnak. :)
Minden nőt megnézünk,aki egy kicsit is vonzó. Biztosan téged is megnéznek, csak hátul nincs szemed...
Ha kevesled,akkor légy olyan,mint korábban!
Egy 30 éves nő, még nem olyan öreg. A 10 kg többlet pedig nem mérvadó, hiszen a súly ingadozhat, bármikor ledobhatod. Aki szép, csinos a 10 kg többlettel is az.
Inkább úgy gondolom, hogy nem veled van baj, csak téged már inkább az érett 50-es férfiak néznek meg, nem a 30-as srácok. Egy 30 éves férfi még fiatal, nem mint egy nő, rajtuk jobban látszik. Egy mai 30-as férfi a 20-as lányok közül választ, mert megteheti.
Természetesen hosszú a hajam, sosem vágatnám le fiúsra. Nekem még nyanyakoromban is hosszú lesz, ha nem is akkora, mint most, de vállig érő lesz, az biztos. :)
Elkezdem sportolni, de elég nehezen megy le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!