Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy srácnak otthon vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srácnak otthon vannak a szülei, attól még megerőszakolhat egy csajt?

Figyelt kérdés

Ez így most elég hülyén hangzik, de az a helyzet, hogy van egy srác, akit látásból ismerek, és felvett msn-re, ott rengeteget dumálunk, és áthívott filmet nézni magához (már többször is), de én első randin nem akarnék kifejezetten hozzá (lakásra/házra) menni.:D Persze semmiképp nem akarok belemenni a csóknál többe így első randin, de mi van, ha meg akar erőszakolni?:S:D Mert annyira jól még nem ismerem, hogy megbízzak benne. Félek átmenni hozzá, bár nagyon szeretnék.:( Szerintetek ha otthon vannak a szülei, akkor attól még megerőszakolna? És ha csak a 12 éves huga van otthon, akkor megerőszakolna?

Hülye kérdés, de félek.:/

16/L (a srác 16/F)

2009. júl. 1. 17:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
63%
Egy idióta vagy...
2009. júl. 1. 17:24
 22/27 anonim ***** válasza:
98%
17:20 vagyok, azt ajánlottam többek között,beszélj felnőttel, de amikor elolvastam a megjegyzéseidet, rájöttem korrigálnom kell - semmiképp se beszélj erről a szüleiddel, kislány téged nagyon félreneveltek, szerezz be egy idősebb barátnőt, és utána igyekezz megbocsátani a szüleidnek, hogy a rengeteg hülyeséget a fejedbe tömték, olyat tettek, amitől egy életen át szenvedni fogsz. Segitségre van szükséged mielőbb!
2009. júl. 1. 17:31
 23/27 anonim ***** válasza:
98%

17:31-nek igaza van...erről, hogy most azt képzeled, hogy rögtön meg fog erőszakolni a sz@r nevelés tehet...gratulálok anyádéknak :(:(

Tényleg keress egy idősebb/tapasztaltabb barátnőt, talán még nem késő. Most azt hiszed viccelünk, de ebből még komoly kapcsolatépítőproblémáid lesznek, ha már az első randival kapcsolatban a megerőszakolás jut eszedbe!

2009. júl. 1. 17:36
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

17:17 ...'Ha nagyon félsz legfeljebb tegyél egy paprika sprét a táskádba a biztonság kedvéért, vész esetére :) Jó randit!' :DDDD ez aranyos:D:D

amúgy meg.... ez hülye kérdés.miért erőszakolna már meg? pláne egy veled egyidős.. az meg sem fordult a fejedben hogy azért hív át mert tetszel neki? lehet nincs pénze most mozira és így olcsőbban kijön ha nála megnéztek egy filmet.. vagy ha annyira ezen aggódsz, hívd át te hozzátok

2009. júl. 1. 17:51
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismered személyesen? Akkor elöbb találkozzatok valahol az első randin szerintem.Ne menj egyből lakásra,ha megtudod milyen(jófej,aranyos és nem az az első neki hogy lefektessen) akkor a következő randin már mehetsz szerintem filmet nézni :P de az első randikon semmi féle képen ne feküdj le vele.
2009. júl. 1. 18:13
 26/27 anonim válasza:
62%
Igen. Az egyik ismerősömnek is volt egy ilyen dolga. Otthon voltak a szülei, a haverja átjött, és megtette. Amikor pedig bejöttek a szülei, mert hallottak valamit, akkor a fiú azt mondta, hogy csak rosszat álmodott...
2009. júl. 1. 18:47
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Mond neki, hogy találkozzatok máshol. Hívd el sétálni, beszélgetni, ha nem akarsz rögtön hozzá menni. Vagy hívd át te dvd-zni.

Amúgy meg nem olyan könnyen megy az a megerőszakolás...

Ha nem hívod ki magad ellen a sorsot nem erőszakol meg. Azért nem minden pasi egy elveteműlt szex őrült. Hidd el vannak normálisok is. Akik nem csak azt akarják.:)

16/L

2009. júl. 1. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!