Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesítenek az ilyen "gügyögések"? Például, ha egy közösségi oldalon egy kép aláírás, vagy szövegben az szerepel, hogy "szejetem", "cejetlek". Vagy ilyesmik, vagy ha msn-en ilyen "stílusban" írnak.
En sem birom amikor valaki gugyoreszik!
Nagyon idegesito, foleg, ha mar felnott szemely, a tiniknek meg elnezem valahogy.
32/n
Valaki azt írta, hogy mindenkit irritál, de mégis egy csomó ilyen szöveg kerül elő...
Csak nem gondoljátok, hogy most idejön valaki azzal, hogy "Engem nem zavar, mert én is így írok!"...akik így írnak, azok ilyen helyeken nem vállalják fel. :)
Amúgy engem is zavar, olyan, mintha egy kisbabával beszélgetnék MSN-en, vagy nem is tudom...miért nem lehet normálisan írni?! Én is használom a(z) aszem, sztem, nm (nincs mit), h (hogy) stb. rövidítéseket, de az ilyen becézett szavaktól elájulok! :D
Hú engem nagyon kiborít. Én világ életemben rendesen magyarul beszéltem és nem így hogy, jaj olyan cukcsi az napszemcsid, úgy cejetem.
F/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!