Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem idegesítenek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem idegesítenek az ilyen "gügyögések"? Például, ha egy közösségi oldalon egy kép aláírás, vagy szövegben az szerepel, hogy "szejetem", "cejetlek". Vagy ilyesmik, vagy ha msn-en ilyen "stílusban" írnak.

Figyelt kérdés
Engem rendkívül irritál, de mások véleményére is kíváncsi lennék.
2009. júl. 1. 16:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
engem is idegesítők, ezek ált 14-15 éves kicsi csitrik, majd kinövik....csak idegesítő h mértnem látják még h ez gáz :D de előbbutóbb észreveszik és abbahagyják
2009. júl. 1. 17:16
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

En sem birom amikor valaki gugyoreszik!

Nagyon idegesito, foleg, ha mar felnott szemely, a tiniknek meg elnezem valahogy.

32/n

2009. júl. 1. 17:24
 13/21 anonim ***** válasza:

Valaki azt írta, hogy mindenkit irritál, de mégis egy csomó ilyen szöveg kerül elő...

Csak nem gondoljátok, hogy most idejön valaki azzal, hogy "Engem nem zavar, mert én is így írok!"...akik így írnak, azok ilyen helyeken nem vállalják fel. :)

Amúgy engem is zavar, olyan, mintha egy kisbabával beszélgetnék MSN-en, vagy nem is tudom...miért nem lehet normálisan írni?! Én is használom a(z) aszem, sztem, nm (nincs mit), h (hogy) stb. rövidítéseket, de az ilyen becézett szavaktól elájulok! :D

2009. júl. 1. 17:59
 14/21 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló vagyok, és 15/F amúgy, szóval az sem igaz, hogy minden fiatal ilyen "gügyögősen" ír/beszél! :)
2009. júl. 1. 18:01
 15/21 anonim válasza:
Hy! Engem csak a cya nem idegesít. A Többi viszont kiborító, borzalmas és uuuunccssiiiii (bocs). Én olyat is láttam h lány lánynak írta ugyanezt (egyik barátnőm is). Szal engem is idegesít.
2009. júl. 1. 18:03
 16/21 anonim ***** válasza:

Hú engem nagyon kiborít. Én világ életemben rendesen magyarul beszéltem és nem így hogy, jaj olyan cukcsi az napszemcsid, úgy cejetem.

F/16

2009. júl. 1. 18:23
 17/21 anonim ***** válasza:
Megőrülök tőle!!! Megvan a véleményem azokról az emberkékről akik így írogatnak...falramászok tőlük.
2009. júl. 1. 18:57
 18/21 anonim ***** válasza:
engem is zavar, meg a LOL, (L), am, az XD is, meg az énke, cukcsi, csókszi, szerizem, lávolom, meg minden ilyen csökevényes szóhasználat
2009. júl. 1. 19:22
 19/21 anonim ***** válasza:
nekem a "boldog szülcsinapcsi"-tól áll fel a szőr a hátamon... hát normális az ilyen, aki ilyet mond??? sztem nem.
2009. júl. 1. 20:29
 20/21 anonim ***** válasza:
a lol meg az xd maradhat, de a cejcsi szupcsi szemcsid már sok, de ha olyan olvashatatlan karakterekkel rjak akkor nem baj mert neki sem állok, vagy nem is lehet elolvasni
2009. júl. 1. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!