Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megy a 2 menet, a szexben. Milyen jó ajzószert tablettát tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
Kell legalább 2-3óra mire újra használható vagyok az első után,hiába csinálnak akármit ,nem áll újra .A barátnőm ki van ezen bukva mert neki több órás szex kell, az ex is ezért dobott,mert más bezzeg...Valami olyan cucc kellene ami ,szex előtt bevéve garantál legalább 2 menetet,vagy többet.2012. jún. 3. 16:33
1/9 anonim válasza:
Mi pasik különbözőek vagyunk. Van aki 8 menetet bír, van aki egyet. Nekem is több idő kell, míg újra harcra kész vagyok. :)
Nem hinném, hogy ezen múlik egy kapcsolat. Nekem legalábbis még sohasem volt ebből gondom.
2/9 anonim válasza:
Szerintem keress kevésbé kiélt nőket! Jobban jársz te is, meg a szervezeted is. Akiket ennyire brutálisan nehéz kielégíteni, mint akiket te összeszedsz, azok már valamiben nagyon "profik". Amúgy én tuti visszaszólnék a helyedben, hogy megy nekem többször is, csak "te vagy kevés hozzá, hülye liba". L28
3/9 A kérdező kommentje:
Jelenlegit szeretném megtartani,mert nem egykönnyen ismerkedem.Ha első menet után bekapok egy szem viagrát akkor az mennyi idő alatt hat?Vagy még az első előtt kell beszedni és akkor le se lankad?Más szer esetleg?
2012. jún. 3. 17:00
4/9 anonim válasza:
Ne készítsd ki magad ezzel.
Ha a csajnak van türelme, elfogad Téged meg a teljesítőképességedet is. Az, hogy mennyi idő, mire regenerálódik a szervezeted és mikor újra kész vagy egy újabb menetre... Nos, ez emberfüggő, szóval ne aggódj. Tablettát meg ha lehet ne szedj. Magadat teszed ezzel tönkre:)
5/9 anonim válasza:
Ha új kapcsolatom alakul és első szexre kerül sor mindig bedobok egy kékpirulát,mert volt már hogy felsültem és az rettentő kínos volt .Nagyjából 20perc félóra a hatóideje,akkor már érzed hogy nem lesz gond.Szerintem első menet után kapd be ,de titokban,például menj wcre, és utána kezdjen izgatni a csaj.Mai lányoknak olyan igényei vannak, hogy másként nem megy .
7/9 A kérdező kommentje:
5-ös,kékpirula alatt a viagrát érted? Hol lehet olcsón venni kéz alól?Mert tudom ez vényköteles.Vagy esetleg más szer ami beválik. Nekem is csak ilyen tapasztalataim vannak a nőkkel, sajnos.
2012. jún. 3. 22:21
8/9 anonim válasza:
Azt igen,viagrát.Lehet kapni kéz alól bár elég drága viszont olcsóbb mint a gyógyszertárban.És nem hamis,mert hat.Amit gyógynövény boltban kapsz az nem sokat ér.
9/9 anonim válasza:
Ha nem élvezek el, rettentő sokáig tudom tartani, de utána sok idő kellene, órák. Viszont a nőt máshogy is ki lehet elégíteni, de úgy, hogy kikészül teljesen. Ezzel kell kezdeni. Amíg 2 perces voltam, gyorsan vissza is álltam, de megint csak 2 percre. Már nem, de jobb is így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!