Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nagy mellűeket/kis mellűeket szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 14:34
12/21 anonim válasza:
Szerintem sem a mell mérete a fontos.
13/21 anonim válasza:
Nincs is jobb egy nagy csöcsnél csak két nagy csöcs.
14/21 anonim válasza:
aranyközépút a legjobb mindig! de ha ezek közül kell választani akkor: Nagy! :P
16/21 anonim válasza:
ÉN,nem azt mondom hogy nagy legyen,de azért megvan a minimum is...tehát olyan közepes.
17/21 anonim válasza:
arányos legyen, a testéhez képest. Mivel nekem a kicsit alacsonyabb, vékonyabb lányok jönnek be, így inkább hozzájuk a kis-közepes mellek illenek.
18/21 anonim válasza:
Gombócartúros sráctól kérdezném , hogy mit csinálna a lyukacsossal :DD
19/21 anonim válasza:
Egyértelmű hogy a nagy mell a jobb! Kicsi nekem is van, de sokszor mondtam már a lányoknak hogy igen, a kis mell szebb de csak azért hogy növeljem az önbizalmukat és elégedettek legyenek magukkal. Ilyenkor tényleg belegondoltak és elfogadták magukat. DE HAZUDTAM! A nagy melleknél nincsen jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!