Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Nektek milyen lányok jönnek be kizárólagosan a külső tulajdonságokat tekintve?
Érdekelne, hogy milyen lányok jönnek be a többségnek külső tulajdonságok alapján. Tudom, hogy pl. amíg ez egyik az mondja a csajra, hogy dagadt, a másiknak meg az a nőideálja... van ilyen, tudom.
Milyen testalkat/szemszín/hajszín/arc stb.? Ha akartok képet is linkelhettek :)
Átlagos testalkat, az átlagnál valamivel magasabb legyen, de maximum velem egymagas, vállig érő barna haj, kék v. zöld szem, vékonyabb arc.
De ezek csak a külsőségek... Vannak olyan lányok, akik a belső miatt szimpatikusak, úgy, hogy egy sem igaz rájuk a felsoroltakból, és vannak olyanok is, akik így néznek ki, de közben olyan ostobák, h a világból kikergetnének. A külső alapján semmi nem dől el :)
Ha kizárólagosan a külső, akkor nekem a természetes lányok jönnek be. Ha nincsenek agyonmázolva és nem kapok asztmarohamot a parfümjüktől. De mindig az összhatás dönt.
A testalkat, szemszín és hajszín nálam nem annyira fontos, de pl. a hosszú körmöktől borsódzik a hátam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!