Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan koptassak le valakit, akit teljesen sikerült magamba hülyíteni? :S
Romantikus alkat,a tökéletes ellentétem,vézna,tudja,hogy nekem a 25 vagy annál idősebb,kidolgozottabb férfiak jönnek be,és tudom,hogy miattam csinálja,de rém szánalmas,ahogy a petyhüdt kis testére felvesz mindenféle izompólót.Már teljesen nevetségessé tesz a viselkedésével,koslat utánam,amikor én (igaz az ellenkezőjét se tettem,de) nem adtam neki pozitív jelzéseket.Mit csináljak vele?Nagyon aranyos,de nekem nem kell,de megbántani se akarom.
Én 18/L ő 26/F
Kicsit más a helyzet, de szerintem használhatóak a tanácsok.
Első: nem vagyunk pécsiek.A videót köszönöm szépen,segíteni fog azt hiszem,tényleg nagyon köszönöm! :)
Utolsó: Minek szégyelljem magam,ha én nem adtam neki jelzéseket,és még voltam is olyan jófej,hogy nem küldtem el azonnal a jó fenébe? Jó,oké,normális srác,de ha nem működik a kémia,szerinted fair lennék vele,ha szánalomból összejönnék vele? Szerintem ezért nem kell engem utálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!