Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan koptassak le valakit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan koptassak le valakit, akit teljesen sikerült magamba hülyíteni? :S

Figyelt kérdés

Romantikus alkat,a tökéletes ellentétem,vézna,tudja,hogy nekem a 25 vagy annál idősebb,kidolgozottabb férfiak jönnek be,és tudom,hogy miattam csinálja,de rém szánalmas,ahogy a petyhüdt kis testére felvesz mindenféle izompólót.Már teljesen nevetségessé tesz a viselkedésével,koslat utánam,amikor én (igaz az ellenkezőjét se tettem,de) nem adtam neki pozitív jelzéseket.Mit csináljak vele?Nagyon aranyos,de nekem nem kell,de megbántani se akarom.

Én 18/L ő 26/F

2012. jún. 2. 22:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki konkrétan, hogy Te nem akarod és ennyi. Amúgy nem pécsiek vagytok véletlenül? Ismerős ez a szitu. :D
2012. jún. 2. 22:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Mert nem mondtad meg neki egyértelműen, hogy rossz helyen próbálkozik. Korrektnek kell lenni. Állítsd le.Mond el, hogy korrekt akarsz lenni és jobb ha nem próbálkozik.ENNYIT.
2012. jún. 2. 22:39
 3/10 anonim válasza:
Hát kénytelen leszel sajnos megbántani őt . :S
2012. jún. 2. 22:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Mond meg neki mikor közeledik hogy nem az eseted szerintem jobb öszintének lenni vele ha megbántodik akkor is
2012. jún. 2. 22:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Van erre egy nagyon jó Csernus videó, mindjárt megkeresem, jól elmagyarázza, mit kell tenned. Pill.
2012. jún. 2. 22:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Még facsarj ki belőle valami kisebb ajándékot, aztán mehet a levesbe. Amúgy szép volt!
2012. jún. 2. 22:47
 7/10 anonim ***** válasza:

[link]

Kicsit más a helyzet, de szerintem használhatóak a tanácsok.

2012. jún. 2. 22:48
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Szégyelhetnéd magad! Szegény srácot hülyíted, látod a hozzád hasonlók miatt ábrándulnak ki a rendes fiúk a lányokból és kezdik gyűlölni a női nemet!
2012. jún. 2. 22:48
 9/10 A kérdező kommentje:

Első: nem vagyunk pécsiek.A videót köszönöm szépen,segíteni fog azt hiszem,tényleg nagyon köszönöm! :)

Utolsó: Minek szégyelljem magam,ha én nem adtam neki jelzéseket,és még voltam is olyan jófej,hogy nem küldtem el azonnal a jó fenébe? Jó,oké,normális srác,de ha nem működik a kémia,szerinted fair lennék vele,ha szánalomból összejönnék vele? Szerintem ezért nem kell engem utálni!

2012. jún. 2. 23:10
 10/10 anonim ***** válasza:
25%
Nem azért, de olyan jó fej is voltál, hogy hagytad reménykedni, ami sokkal fájdalmasabb, mint egy egyszerű "nem", amint elkezd próbálkozni.
2012. jún. 3. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!