Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan hódítsak meg egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsak meg egy olyan csajt, akinek a természettudományok az érdeklődési köre?

Figyelt kérdés
Igazából én teljesen hülye vagyok ehhez a témához. De mégis hogy hozzam fel neki ezt a témát levelezésben, úgy hogy lássa, valamennyire jártas vagyok benne. Hasonló érdeklődésű pasit keres, ezért ezt fontosnak tartja.

2012. jún. 2. 21:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ha komolyan így gondolja, akkor esélytelen vagy. Annak pedig semmi értelme, hogy másnak akarj látszani, mint ami vagy.

Vagy önmagadért tetszel neki, vagy az egésznek semmi értelme.

2012. jún. 2. 21:16
 2/13 Shai-Hulud ***** válasza:

Ha nem vagy benne jártas, akkor ne akard előadni, hogy igen.

Hamar leiskolázna. Azzal pedig csak rosszabbul járnál.

2012. jún. 2. 21:19
 3/13 anonim ***** válasza:

Hát, utalj valamilyen dologra és tegyél fel kérdést. Mindezt burkoltan, persze.

De valóban, ahogy az első írja. Ne akarj/próbálj másnak látszódni.

2012. jún. 2. 21:21
 4/13 A kérdező kommentje:

Na jó, de és mire utaljak? Milyen témában tegyem fel a kérdést? Példát tudnál írni rá?

Az a lényeg, hogy az első kérdést/utalást így fel tudjam tenni és így majd beindul a dolog, a többit meg majd kinézem netről.

2012. jún. 2. 21:29
 5/13 anonim ***** válasza:

Tegyél fel kozmológiai kérdéseket: például, hogy mi a véleménye az Univerzum keletkezéséről és jövőjéről, vagy az időutazásról.

Vagy mit szól a Fermat-sejtés bizonyításához. Ő másképpen csinálta volna?

Ilyesmi...beszéltesd, hadd bontakozzon ki, de ne hagy, hogy visszakérdezzen, mert abból nagy baj lehet :)

2012. jún. 2. 21:35
 6/13 anonim ***** válasza:
ne hagyd
2012. jún. 2. 21:35
 7/13 anonim válasza:
hehe, egy cipőben a kérdezővel.csak hogy én összejöttem egy hasonló csajjal..Nézz sok spectrumot, nat geo-t amikor időutazási bizalmasok vannak. Kérdezd meg hogy szereti e stephen hawking-t? látta már e a Az univerzum, ahogy Stephen Hawking látja c. doksi filmet? stb..nézd meg te is h legyen egy kis fogalmad róla..hidd el..rohadt érdekes a téma..főleg időutazás terén.:)
2012. jún. 2. 21:53
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha esetleg nem jön össze, majd megadnád a csaj elérhetőségét? Kösz.
2012. jún. 2. 21:54
 9/13 anonim válasza:
jah igen, ezt én is mondani akartam:D
2012. jún. 2. 21:56
 10/13 anonim ***** válasza:

Az őszinteség kiment a divatból. Eddig sem volt túl népszerű, igaz, ami igaz.

És ha elmondanád, hogy nem értesz a témához, de érdekel? Tegyél fel kérdéseket arról, amit ő biztosan tud, vagy biztosan utánanézett. Lehet, hogy szeret magyarázni. Persze ha nagyon az alapoktól kell előadnia mindent, akkor úgyis elutasít. Ez be szokott jönni.

2012. jún. 3. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!