Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lehetne utcán, közterületen meztelenül mutatkozni, Te mernél meztelen járkálni, mutatkozni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 17:46
11/23 anonim válasza:
Kizárt, de másokon jót röhögnék. :D 30F
13/23 anonim válasza:
nem dehogyis,mindenképp felvennék valamit a lábamra,nehogy tüske menjen bele.de am igen
14/23 anonim válasza:
Igen. Miért is ne. Aki már látott ilyet, annak nem lenne újdonság. Aki meg nem látott, az legalább most lát. Egyszer el kell kezdeni. Ha akar látni, mert nem fontos odanéznie.
15/23 A kérdező kommentje:
Igen , jó lenne, nem kellene legalább kiöltözni.
2014. aug. 31. 17:59
16/23 anonim válasza:
ha olyan testem lenne mint amilyet szeretnék akkor igen...de még nincs olyan :(
17/23 anonim válasza:
Azt elmagyarázhatná valaki, hogy mit lehet röhögni egy meztelen emberen. Én már a '80-as években azt hittem, hogy szabad az utcán meztelenül járni, de azért nem látok senkit így, mert az emberek nem szeretnek meztelenül mutatkozni. Aztán kiderült, hogy ez büntetendő cselekmény, amin nagyon csodálkoztam, mert azt hittem, már nem a középkorban vagyunk. Az emberiség igazán fejlődhetne e téren, hogy ne lenne téma, ha valaki épp meztelen. Olyan hiányos öltözékekben közlekednek néha nyáron nagy melegben egyesek, hogy igazán mindegy, hogy azt az egy szál ruhát felveszik vagy nem. Akinek nem tetszik, nem néz oda, ilyen egyszerű.
18/23 anonim válasza:
Igen, mernék. Szerintem nagyon jó lenne, ha szabadon lehetne öltözni vetkőzni.
19/23 anonim válasza:
Hogy mernék-e azt nem tudom, de az biztos, hogy nem akarnék! Én az a típus vagyok, aki nyáron inkább megsül hosszúnadrágban, csak hogy kevesebb nyálcsorgató tekintetet + esetleges beszólást kelljen elviselnie...
20/23 anonim válasza:
19: de jó, hogy nem vagy a csajom!
Igen, az egész család megtenné, mert itthon a kertben is mindenki meztelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!