Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz az hogy a férfinak akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az hogy a férfinak akkor kell igazán a nő ha küzdeni kell érte?

Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 17:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

17:49 válaszoló!

NEKED VAN IGAZAD

2012. jún. 2. 18:01
 12/17 anonim ***** válasza:
Mindenkinek igaza van aki az őszinte véleményét mondja. Az,hogy ő azt mondta amit hallani szeretnél nem teszi igazabbá. Jogod van könnyűvérű lenni,hogy azt hidd mindent meg kell tenned,hogy ne hagyjon el.
2012. jún. 2. 18:15
 13/17 anonim ***** válasza:
van benne valami... mi is ugyanolyan hülyék vagyunk mint a nők...
2012. jún. 2. 18:15
 14/17 anonim ***** válasza:
szerintem ez így nem igaz. de az igaz, hogy mindent jobban megbecsül az ember, amiért küzdött. ami könnyen jött az könnyen megy :)
2012. jún. 2. 18:17
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez valahol egó szintjén működik. Úgyértem, ha van benne kihívás, bizonytalanság, izgalom, hogy "megkaphatom"-e azt a bizonyos személyt, akkor az egó hajt, hogy szerezzük már meg. Tulajdonképpen ilyenkor a másik egy afféle szellemi trófea, és itt az oldalon is lehet olvasni csomó olyan esetet, hogy miután "összejöttek" már nem is kellett a másik. Csak arra ment ki a játék, hogy lássa megkaphatja-e, aztán megvolt a visszaigazolás, hogy "igen", és ennyi volt.

Az régen rossz, ha valakit csak ezért értékelnénk. Örülök neki, ha az illető nem vall már 2 nap után szerelmet, meg nincs elájulva tőlem, de csak azért, mert így látom, hogy nem beszél a levegőbe, és komolyan tudom venni. Az viszont, hogy a hölgy eljátsza az érinthetetlen jégkirálynőt, egyáltalán nem jön be. Ne tegyen úgy, mintha szívességet tenne azzal, hogy majd hajlandó belémesni/járni velem, mert egy egészséges kapcsolatban ez mindkét fél érdeke. :)

2012. jún. 2. 20:04
 16/17 anonim ***** válasza:

én úgy vagyok vele hogy ne kelljen olyan sokat küzdeni, és majd miután összejövök vele majd utána küzdök :) :D

f18

2012. jún. 3. 00:57
 17/17 anonim ***** válasza:

# 15/16

Ez igaz!

2012. jún. 8. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!