Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy csak skinhead...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy csak skinhead férfival tudom elképzelni az életemet? (többi lent)

Figyelt kérdés
Skinheadek között nőttem fel , édesapám is az. Baj hogyha csak velük tudom elképzelni az életemet ,mert úgy érzem hogy ők velem a legkedvesebbek és ők szeretnek a legjobban és velük értek egyet ? Változtatnom kellene hogy más férfiak is érdekeljenek? egyszerűen vonzanak ...( normális válaszokat írjatok , ne tegyetek bunkó megjegyzéseket és ne itt írjátok le ,hogy milyen nézeteket valltok .) :)
2012. jún. 2. 15:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hát hogyha jobban belegondolsz , nem a kérdésre válaszoltál teljesen , hanem elmondtad a véleményed róluk.:))
2012. jún. 2. 15:27
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
én randiztam egy lánnyal, akinek állitolag csak skinhead pasijai voltak (18 éves), aztán velem kavart buliban meg találkoztunk is, igaz nem voltunk tulságosan egy hullámhosszon, és ez látszodott már az elején is. De valamiért hagyta hogy fogdossan etc. Szal mert én sovány vagyok alacsony, van hajam.
2012. jún. 2. 15:42
 13/14 anonim ***** válasza:
51%
ha nem vagy roma akkor szerintem nem gond:D
2012. jún. 2. 16:18
 14/14 anonim ***** válasza:
55%

Majd kinövöd, minden rosszindulat nélkül.

Nekem is van egy álompasim, a párom mégse olyan lett és már mások is tudnak tetszeni. :)

2012. jún. 2. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!