Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meg kérdezi egy lány hogy eddig mennyi csajod volt az mit jelent? , és miért nevet ha ránézek? , és miért ütögél?
Ha aranyosnak hivott, akkor el is felejtheted a csajt :)
Azért kérdezte, hogy eddig mennyi, mert nem tudja elképzelni, hogy volt már nőd. Azért nevet, mert kiröhög, meg akar alázni, és azért ütöGET, mert hagyod.
Kedves lányok, ennyit az érző, kedves női nemről, akiért érdemes hajtani, dolgozni, stb. Patkányok.
"ütögél" az nálad mit jelent? :D
Amúgy két lehetőség van:
1, bejössz neki;
2, csak játszik veled.
Még egyszer felhivnám mindenki figyelmét hogy a lány
ARANYOS-nak nevezte a kérdezőt. Ez mindent elmond. Aranyosnak a kutyát nevezzük, vagy valami egyéb háziállatot. Ha valaki bejön nekik, a nők sose aranyost mondanak rá.
Helyesbítenék:
2, csaj játszik veled.
Aranyos egy kiscica, egy kiskutya stb...de az "ütögél" mindent visz. :D
LOL.
Én a mostani barátomnak mondtam, hogy "aranyos", mielőtt összejöttünk.. Hmm, lehet, hogy szakítanunk kéne, mert ti jobban tudjátok, ha már ezt mondtam neki, LEHETETLEN, hogy szeressem. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!