Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha meg kérdezi egy lány hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha meg kérdezi egy lány hogy eddig mennyi csajod volt az mit jelent? , és miért nevet ha ránézek? , és miért ütögél?

Figyelt kérdés
aranyosnak hiv engem, és feltette ezt a kérdést

2012. jún. 2. 12:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ezesetben azért kérdezi mert nagyon ártatlannak tünsz még
2012. jún. 2. 12:17
 2/17 anonim ***** válasza:
0%

Ha aranyosnak hivott, akkor el is felejtheted a csajt :)

Azért kérdezte, hogy eddig mennyi, mert nem tudja elképzelni, hogy volt már nőd. Azért nevet, mert kiröhög, meg akar alázni, és azért ütöGET, mert hagyod.

Kedves lányok, ennyit az érző, kedves női nemről, akiért érdemes hajtani, dolgozni, stb. Patkányok.

2012. jún. 2. 12:18
 3/17 anonim ***** válasza:

"ütögél" az nálad mit jelent? :D

Amúgy két lehetőség van:

1, bejössz neki;

2, csak játszik veled.

2012. jún. 2. 12:20
 4/17 A kérdező kommentje:
:)) eléég jól nyomod utolsó élénk a fantáziád
2012. jún. 2. 12:21
 5/17 A kérdező kommentje:
hát mindig rá csap nem erősen a fejemre xd
2012. jún. 2. 12:21
 6/17 anonim ***** válasza:

Még egyszer felhivnám mindenki figyelmét hogy a lány

ARANYOS-nak nevezte a kérdezőt. Ez mindent elmond. Aranyosnak a kutyát nevezzük, vagy valami egyéb háziállatot. Ha valaki bejön nekik, a nők sose aranyost mondanak rá.

2012. jún. 2. 12:22
 7/17 anonim ***** válasza:

Helyesbítenék:

2, csaj játszik veled.

Aranyos egy kiscica, egy kiskutya stb...de az "ütögél" mindent visz. :D

2012. jún. 2. 12:25
 8/17 anonim ***** válasza:
85%

LOL.

Én a mostani barátomnak mondtam, hogy "aranyos", mielőtt összejöttünk.. Hmm, lehet, hogy szakítanunk kéne, mert ti jobban tudjátok, ha már ezt mondtam neki, LEHETETLEN, hogy szeressem. :/

2012. jún. 2. 12:41
 9/17 anonim ***** válasza:
Utolsó: ez nem igazol semmit. Lehet, hogy teljesen kihasználod a barátodat, ha valaki nem objektiv a kérdésben, akkor az pontosan te vagy.
2012. jún. 2. 12:42
 10/17 anonim ***** válasza:
úúúú,valaki de nagyon megkeseredett itt....
2012. jún. 2. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!