Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj ha csak így tudok szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha csak így tudok szerelmes lenni?

Figyelt kérdés

Úgy, hogy amíg nem járunk, nincs köztük csók, nem mondhatom el hogy az illető a párom, addig olyan igazán nagyon szerelmes nem tudok lenni, esetleg csak úgy "bele vagyok zúgva." Olyan volt eddig is ogy valaki nagyon-nagyon tetszett, vonzott, de szeremes csak pár hét járás után tudtam lenni. Először úgy járok valakivel hogy nem is vagyok szerelmes, aztán pedig vagy kialakul ez bennem vagy nem. És így gyakorlatilag mindenkivel meg kell próbálnom hogy megtudjam szerelmes lehetek-e belé. Más is van ezzel így, vagy miért van ez?

19/L

2012. jún. 2. 09:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem az első pillanatban dől el akkor még csak vonzodsz ez csak késöbbiekben derül ki hogy szerelmes leszel e szerintem ez természetes nincs ezzel semmi gond.Szeelem első látásra kevés van. Meg mivel nem is ismered a másik félt igy csak a külsejét szeretheted eleinte
2012. jún. 2. 09:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Első: de itt olyanról is beszéltem, akivel mondjuk csak 1-2 év ismeretség után jöttem össze. Ismertem az illetőt jól, de beleszeretni csak a járás közben tudtam. És mással is így vagyok.
2012. jún. 2. 09:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem azért, mert ahhoz, hogy igazán szerelmes tudjál lenni, meg kell ismerned az illetőt. Eleve nem hiszek a "szerelem első látásra" nevű dologban, és velem is így van, mint veled. :)
2012. jún. 2. 09:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem, miért pörögsz egy ilyen lényegtelen dolgon. A legtöbb embernél ez így működik. Szimpatikus meg minden, aztán a testiség, szorosabb kapcsolat után meg szerelem lesz. Max 12-14 éveseknél divat ez a hú de bele vagyok zúgva, pedig még egy szót sem beszéltünk stílus.

27F

2012. jún. 2. 09:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
De azt az oldalát nem ismerheted elöre amelyiket egy párkapcsolatban ad. Mennyire tud szeretni mennyire törödik veled stb
2012. jún. 2. 09:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát akkor rendben van, ha mással is így van :)
2012. jún. 2. 09:46
 7/7 anonim ***** válasza:
ez nálam is így van.. sokan mondják, hogy ők nem jönnek össze olyannal, akikbe nem szerelmesek, de ez sztem azért hülyeség, mert pl nekem nagyon sokat játszik közre a szerelem kialakulásában az, hogy milyen velem a kapcsolatban. milyen gyengéd, milyen, ha hozzám ér, mennyire szeretek vele csókolózni... tehát nálam a fizikai kontaktus nagyrészben hozzájárul a szerelem kialakulásához.
2012. jún. 2. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!