Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cicafület hogy tudok magamnak csinálni? Nagyon szeretnék egyet, sztem nagyon cuki.
Figyelt kérdés
Olyan hajráfra feltehetőt szeretnék, amivel ha kimegyek az utcára nem esik le, de nem tudom hogy álljak neki. leírást nem találtam:( kérlek segítsetek.
15F
#cica fűl #hajráfos
2012. jún. 1. 20:46
3/24 anonim válasza:
Hajpánt szinonímája.. :)
Irány valamelyik anime con... Ott ingyen is osztogatnak. ;)
5/24 A kérdező kommentje:
94%, ez komoly? =^.^=
2012. jún. 1. 20:49
6/24 anonim válasza:
de minek kell az neked,meg miböl van az a cicafül?
8/24 anonim válasza:
Azt hittem jönnek majd a b*zizós kommentek, de nem, az a legnagyobb probléma, hogy hajráf vagy hajpánt, nem ám az, hogy ezt egy 15 éves fiú kérdezi XD
9/24 anonim válasza:
nálunk felvidéken a hajráf ismeretlen szó
10/24 anonim válasza:
úgy tűnik mi leragadtunk a hajráfnál, de basszus tényleg egy 15F akar kimenni ezzel az utcára XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!