Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszem a haverom barátnöjének?
Figyelt kérdés
Mindig irogat facebookon, mikor itt van akk mindig néz, rám mosolyog.
Vajon tetszem neki vagy mi?
2012. jún. 1. 20:03
11/23 A kérdező kommentje:
Sose nyulnám le egyik spanom nöjét se. Már montam neki h irogat azt monta majd beszél vele.
2012. jún. 6. 15:29
12/23 anonim válasza:
De azért felhivnád szivesen dvdzni te hugyagyú -.-
13/23 A kérdező kommentje:
Beszélt vele az mondja. nem is találkoztanm vele meg nem is beszéltem vele mostanába de most ujra rám irt facen meg tegnap mikor ketten voltnuk akkor is mosolygott meg folyamatosan beszélgetni akart. vajon még tetszek neki mindig???
2012. jún. 21. 16:33
14/23 A kérdező kommentje:
nem hivnám fel mert nem az én nöm. anyád a hugyagyu.
2012. jún. 21. 16:34
15/23 anonim válasza:
Elöbb azon törted a fejed hogy hívhatnád fel. Most meg ellent mondasz. Inkább rázd a kis pöc*södet a facebook bökdöséseire jobban jársz.
16/23 A kérdező kommentje:
félre értetted az elsö válaszolo azt irta h hivd fel dvdzni én meg arra irtam h "hogy hivhaatnám fel" de azt ugy értettem h hogyan hivhatnám fel hiszem haverom nöje mit szolna hozzá, igy kellet volna irnom aztán akk nem lehet félre érteni
2012. jún. 21. 16:42
17/23 anonim válasza:
Szerintem csak szórakozik veled,nem kell nagy ügyet csinálni belőle,a nők már csak ilyenek.Hány évesek vagytok amúgy?
18/23 A kérdező kommentje:
ha te mondod. én 19 ö 18
2012. jún. 21. 16:54
19/23 anonim válasza:
de látom ed cöppni eszet nem szikerült összeszedned a 19 évecke alatt...
Nyilván nem akartad elcsábítani... a "Vajon tetszem a haverom barátnöjének?" arról tanúskodik, hogy sajnálod a haverod, hogy ilyen nője van.. Hejj, nagyon átlátszó vagy.. Szerencsére nekem nem ilyen barátaim vannak.
Ui.: Ha már írni nem tanultál meg, az oldal aláhúzza neked szép piros hullámossal majdnem minden szavad, ezeket nem nézed meg? Nevetségessé teszed magad..
20/23 A kérdező kommentje:
A k... anyádat. Azér kérdeztem h vajon teccek e neki mer nekem amugy nagyon nem tetszik. Ha teccenék neki meg ha esetleg akarna tölem valamit nemet mondanák. Csak annyi volt a kérdés teccek e vagy nem ennyi. Te.....................
2012. jún. 21. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!