Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt valaki/ismertek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt valaki/ismertek olyat, aki szűz akar maradni házasságig? Ti kibírnátok egy ilyen partner mellett?

Figyelt kérdés
nem rólam van szó tényleg, rendszeresen élek nemi életet pedig nem is vagyok házas, csak úgy érdeklődöm :D

2012. jún. 1. 18:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
30%

Nem bírnám ki, de még nem is ez lenne a legnagyobb baj. Hanem hogy egy baromság. Nem tudnék egyetérteni vele.

Zsákbamacska-effektus ugye. Egy kapcsolatnak nagyon fontos része a szex. Meg kell ismerni egymást ezen a téren is. Ha 5 évig vársz valamire, aztán rájössz h nem is jó... az szívás!

Mert az, hogy azok a nők akik így gondolkodnak, halálosan prűdek, az már csak a hab a tortán, ugye. A várva várt nászéjszakán aztán, le kell kapcsolni a villanyt, hanyattvágják magukat, és várják h mi lesz? És utána, a maradék életben ugyanez a koreográfia? Na ne.

(Azt azért hozzátenném, hogy ezt már a középkorban se tartotta be senki. A fiúk már igen fiatalon bordélyházba jártak, a lányok meg reménykedtek, hogy nem lesznek terhesek a parasztfiútól. Ja, és ráadásul, az esküvő nem 25-30 évesen volt, hanem 16 évesen. Addig azért ki lehet bírni valahogy.)

2012. jún. 2. 01:20
 12/19 A kérdező kommentje:
egyetértek veled utolsó! :) utolsó előtti, inkább csak mondjuk az 50%-a... mi szeretjük egymást a barátommal... és sokakat ismerek akik szintén... ennyi :)
2012. jún. 2. 10:05
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

maradjunk 95%nál.

Aki azt mondja hogy a kapcsolat fontos része a szex ha azok mind ebben a 95%ban vannak.

szerintem a legfontosabb része a bizalom, egymás iránti tisztelet, és a hűség, majd ezek után jön a szex... amit inkább nevezzünk szeretkezésnek.

2012. jún. 2. 11:24
 14/19 A kérdező kommentje:
nem a szeretkezés a legfontosabb, de az is fontos!!! :)
2012. jún. 2. 11:26
 15/19 anonim ***** válasza:
Én kibírnám, mert hasonló gondolkodású vagyok. De, ha a párom ezt nem bírná ki, akkor engednék az elveimből. Nem vagyok aszexuális, bevallom, sokat gondolok a szexre. Lelkileg egy 30-as pasinak nehéz feldolgozni, hogy nincs ilyenben része, kénytelen vagyok rendszeresen használni a kezem, mint mindenki más, aki hasonló szituban van.
2015. jan. 1. 17:59
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem ismerek ilyet, és én se vagyok már szűz, de ha a fiú, akivel megismerkednék, várni szeretne a házasságig, beleegyeznék minden további nélkül. Legalább biztos nem a szexre épülne a kapcsolatunk.

23/L

2015. aug. 16. 23:54
 17/19 anonim ***** válasza:
52%
Én olyan vagyok :) szeretnék tiszta maradni házasságig, hogy ne romlott lélekkel lépjek az Isten színe elé, és befogadjon az országába
2016. jan. 27. 22:27
 18/19 anonim ***** válasza:
Ez már nem az én műfajom, régóta házas vagyok, de poénból azt mondanám: Irány Las Vegas, jöhet az esküvő és a szex! :-)
2018. dec. 11. 13:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Én nem bírom felfogni hogy lehet nem kibírni.
2023. márc. 17. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!