Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valaki/ismertek olyat, aki szűz akar maradni házasságig? Ti kibírnátok egy ilyen partner mellett?
Nem bírnám ki, de még nem is ez lenne a legnagyobb baj. Hanem hogy egy baromság. Nem tudnék egyetérteni vele.
Zsákbamacska-effektus ugye. Egy kapcsolatnak nagyon fontos része a szex. Meg kell ismerni egymást ezen a téren is. Ha 5 évig vársz valamire, aztán rájössz h nem is jó... az szívás!
Mert az, hogy azok a nők akik így gondolkodnak, halálosan prűdek, az már csak a hab a tortán, ugye. A várva várt nászéjszakán aztán, le kell kapcsolni a villanyt, hanyattvágják magukat, és várják h mi lesz? És utána, a maradék életben ugyanez a koreográfia? Na ne.
(Azt azért hozzátenném, hogy ezt már a középkorban se tartotta be senki. A fiúk már igen fiatalon bordélyházba jártak, a lányok meg reménykedtek, hogy nem lesznek terhesek a parasztfiútól. Ja, és ráadásul, az esküvő nem 25-30 évesen volt, hanem 16 évesen. Addig azért ki lehet bírni valahogy.)
maradjunk 95%nál.
Aki azt mondja hogy a kapcsolat fontos része a szex ha azok mind ebben a 95%ban vannak.
szerintem a legfontosabb része a bizalom, egymás iránti tisztelet, és a hűség, majd ezek után jön a szex... amit inkább nevezzünk szeretkezésnek.
Nem ismerek ilyet, és én se vagyok már szűz, de ha a fiú, akivel megismerkednék, várni szeretne a házasságig, beleegyeznék minden további nélkül. Legalább biztos nem a szexre épülne a kapcsolatunk.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!