Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyszer láttam, legközelebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszer láttam, legközelebb nem ismertem meg. Miért sértődik meg ezen?

Figyelt kérdés

Egyszer buliztam a barátnőmmel és pár pohár ital után bemutattak egy csapat srácnak. Közülük kettővel beszélgettem többet, a többiek 3-4 perc erejéig voltak ott.

Eltelt kb. 3 hónap, amikor más társasággal, máshová mentem bulizni. Rámköszönt egy tag én meg kérdeztem hogy honnan ismer mert nem emlékeztem rá. Ő meg ezen teljesen besértődött.

Már nem ez az 1. ilyen eset.

Miért várják el, hogy mindenkire emlékezzek akit részegen bemutatnak nekem és kb. ha 2 szót szól hozzám.

Sajnos csak azokra emlékszem akik többet beszélnek velem, vagy annyira jó/ronda pasik, hogy mély nyomot hagy bennem a megjelenésük.

2012. jún. 1. 15:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért sértődik meg ezen?---->mert fA sz XD
2012. jún. 1. 15:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Én néha még magamra sem emlékszek...
2012. jún. 1. 15:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, pocsék az arcmemóriám, minimum kétszer kell valakivel találkoznom, vagy elég hosszasan beszélgetnem ahhoz, hogy legközelebb is megismerjem. Bár volt olyan, akivel egy egész hetet töltöttem el, és nem ismertem meg... :s Tudtam, hogy valahonnan ismerős... :)

Én ezt meg is szoktam mondani mindenkinek, őszintén. Nem tudom, hogy volt-e már belőle sértődés, ha igen, nem mutatták. Azt szokták mondani, hogy na, akkor legközelebb már meg kell, hogy ismerj... :)

2012. jún. 1. 15:41
 4/4 A kérdező kommentje:

én is megmondtam hogy rossz az arcmemóriám és hogy ittam.

erre az a szöveg hogy "jaj hát ne mondd, egyáltalán nem látszottál részegnek".

az egy dolog hogy részegen nem tántorgok, meg csinálok idiótaságokat. de attól még olyan penge sem vagyok hogy minden az agyamban maradjon

2012. jún. 1. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!