Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Smárolás közbe ti merre forgatjátok a nyelvetek? Vagy hogyan csináljátok?
Figyelt kérdés
Kérem tapasztalatokat írjatok, ne olyat ez mennyire hülye kérdés meg minden...2009. jún. 30. 22:55
2/9 anonim válasza:
Én az óramutatóval megegyező irányba forgatom.
17/F
4/9 anonim válasza:
hát én ezt még sosem figyeltem :o ahogy jön,ennyi:D
5/9 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a válaszokat csak kíváncsi voltam másik mit csinálnak:)
Én általában óra mutató írányának ellen irányába csinálom, de van mikor másképp megy:)
2009. jún. 30. 23:10
6/9 anonim válasza:
Kérlek, hisz a csókolózásnak nincs rencere, egyszeruen úgy csinálod ahogy érzed és ahogy a másik feled érzi, egyszer lassan ,másszor szenvedéjesebben, másmikor ízlelgetóen, ahogy ép kedved van :)
7/9 anonim válasza:
OFF
23:24, ne haragudj, de a hsz-ed bántja a szememet :s
8/9 anonim válasza:
őőő.. nemértem. mégegyszer a barátom rám szólt, hogy ne játszak ilyen 'mosógépeset' :S mert énis köröztem.. :D ezmost gáz? bár nem mindig van ez így, csak néha így jön ki..
9/9 anonim válasza:
Nem szoktam körözgetni a nyelvemmel, az olyan izé.. na mindegy. Utálom mikor valakinek annyi a csók hogy körözget a nyelvével.. az unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!