Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha 1 kicsit félénk szorongásos fiú, oda menne hozzátok beszélgetni . (? )
Nem! :D
Tudod a barátom alapjában véve sem volt selejt- nem úgy mint mondjuk te.. :D Nem nekem kellett leszállítani a heréit vagy férfit kreálnom belőle.
A magamfajták miatt ,mi? :D A magamfajták magadfajtákhoz való hozzáállását a magadfajtáknak köszönheted.
Szóval selejt? Figyelj csak inkább vagyok selejt* mint olyan aki minden áron a saját igazát keresi még ha nagyon csekély igaza is van. De sebaj rád hagyom, bárki mondhat bármit, még én is. Majd leszűrik a dolgokat ugyanis ez nem kettőnkről szól. Szóval a végét hogy összegezem, a magamfajták :) hát igen bárcsak több lenne aki egy idő után összeszedné magát és talpra álna a MAGADfajtákal szemben, mert teis csak egy báb vagy, aki le áll vitatkozni egy magamfajta selejttel, így végszóra hogy enyém legyen az utolsó szó, ÁSD EL MAGAD! :)
Azért remélem nem gondoltad azt hogy mert nekem nem jó másnak se legyen, ebbe főleg ne menjünk bele...
Most a témától eltekintve vannak lent azok a kis zöld kezek azokat gyűjtöm ám... tudjátok katt rá és akkor örülök.
(igen lehet írni gyerekes a kis zöld kezeket gyűjti, tudni illik SELEJT vagyok ;) )
Kedves kegyetlen úrnő ha meg olyan jó barátod van örülj neki lóbáld örömödben farkad! :D
Hiába megy a nyervák, az erősebbnek áll a világ. Ez megnyilvánulhat erőben, önbizalomban, tudásban, egyszóval akármiben.
Ha megbocsátasz, nem ásom el magam. Inkább megyek a nem töketlen páromhoz. :)
Pedig nagyon ez jött le- bár mondjuk nem tehetsz róla. A hozzászólásaid nagy részében nem találtam logikus összefüggéseket.
És miért kellet volna találnod? Nem a te kérdésedhez írtam a választ, csak a válaszodhoz írtam megjegyzést amire te pontosan úgy reagáltál ahogy az várható volt.
úi.: a kis zöld kezek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!