Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ha 1 kicsit félénk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha 1 kicsit félénk szorongásos fiú, oda menne hozzátok beszélgetni . (? )

Figyelt kérdés
Akkor elhajtanátok, kiröhögnétek vagy beszélgetnétek vele ?
2012. máj. 31. 23:50
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:

Korunk nagy kérdései!

Egy férfi le merjen-e szólítani egy nőt, avagy sem! Hűha, hatalmas dilemma! És ugyan akkor aktuális, mert valóan nehéz férfinak maradni az 'olyan' lányok mellett, akik egy szempillantással lerombolhatják a szerencsétlen ember féltve őrzött önbizalmát!

Így teljes mértékben megértem a problémád. Nehéz lehet.. őszintén szólva én örülök, ha bárki leszólít, viszonylag sokszor teszik mert szeretek rámosolyogni az emberekre, és bátorítani őket. Itt nem csak a hagyományba vett ismerkedésről van szó, hanem hogy miért ordítanánk le, vagy küldenék el egy embertársunkat aki beszélgetni szeretne velünk?

Így halt ki az emberiség..:)

2012. jún. 3. 16:48
 32/51 anonim ***** válasza:

És talán még srác is jobban kinyilna, úgy értve hogy elkezdené a társalgást, és nem úgy hogy már el is mehet, úgy hogy kiverték a fogát...

Te veled barátod terrorizálás alatt van?

Vagy mi?

Ha meg olyan a gyerek a csaj úgyis megszabadul tőle, de kapott esélyt kvázi kapott egy csekély önbizalmat...

2012. jún. 3. 16:49
 33/51 anonim ***** válasza:

Ja! Ez a filmekben így van a való életben nem.

Az első benyomás a legmeghatározóbb. Ha egy félős nyuszival találja az ember szembe magát nem sok minden kerekedik belőle ki- legfőképp nem párkapcsolat.

A Nő nőies; a Férfi férfias tulajdonságokkal bírjon.. A rettegek az emberektől és szemlesütve, dadogva, togyogva mutatkozom be nem túl nyerő a másik nem szemében.

2012. jún. 3. 16:51
 34/51 anonim ***** válasza:

31* na én is erre gondoltam, hasonlóra :)

És igen, ha a lány is legalább jeleket adna, még ha mosolyt is és nem ide jönne rinyálni hogy mert már bánom, meg hogy jaj, meg én biztos nem mert azt akarom ő kezdeményezzen de már bánom nem mosolyogtam legalább...

2012. jún. 3. 16:51
 35/51 anonim ***** válasza:

De legalább azt tisztelhetnéd hogy megpróbálta! Ezaz hogy te is túl sok filmet nézzel, és ott persze hogy mert ilyen is lehet a pasi és ez kell nekem. Na meg lehet hogy épp ez az akkor még nyámnyila, visszahúzódó csóka előtted annyira meg nyilna hogy hasonlóban sem volt részed, de nem érdekel.

Figyelj a te életed, én már elterveztem a jövőmet, akit csak lehet kihasználok, még azt is aki nem érdemli meg és áthajtok. Aztán lehet te is útba esel mert már nem fog számítani ha akár 10 év is van köztünk vagy amennyi, csak aztán megöregszel és ha talán visszafogsz emlékezni, akkor arra gondolsz lehet ha vele próbálom meg (nem maradok egyedül vénségemre) de ha meg szerencséd van és jót fogtál ki akkor szerencse, de közben meg félred.g, te nem tudsz róla, de ebbe ne menjek már bele...

2012. jún. 3. 16:56
 36/51 anonim ***** válasza:

"miért ordítanánk le, vagy küldenék el egy embertársunkat aki beszélgetni szeretne velünk?"

Mert az illető nem szeretne vele. Attól, hogy valaki kiszúrt valakit magának, az "áldozatnak" nem kötelessége szimpatizálni vele.

2012. jún. 3. 16:56
 37/51 anonim ***** válasza:
Inkább ülsz ott te egyedül mint akit most vágtak ki a neveldéből? Jó vagy akkor. Ha meg van barátod esetleg mondanád meg neki, persze azt már nehéz elhinni mert mostanság mindenki úgy próbálja lekoptatni a másikat, közben meg ő maga egy önző személy aki, hát...
2012. jún. 3. 16:59
 38/51 anonim ***** válasza:
:) Hát éppen ilyen lányoktól féltem a kedves kérdezőt.
2012. jún. 3. 16:59
 39/51 anonim ***** válasza:

"Figyelj a te életed, én már elterveztem a jövőmet, akit csak lehet kihasználok, még azt is aki nem érdemli meg és áthajtok. Aztán lehet te is útba esel mert már nem fog számítani ha akár 10 év is van köztünk vagy amennyi, csak aztán megöregszel és ha talán visszafogsz emlékezni, akkor arra gondolsz lehet ha vele próbálom meg (nem maradok egyedül vénségemre) de ha meg szerencséd van és jót fogtál ki akkor szerencse, de közben meg félred.g, te nem tudsz róla, de ebbe ne menjek már bele..."

Haver, te el vagy tájolva! :D

Attól, hogy itt magas lóról osztod az észt, hogy majd megbánom te nem leszel több, sem sikeresebb a nők körében. :D

Már miért bánnám meg és mégis mit? :D Azt hogy egy határozott, jószívű párom van akinek sosem jelentett gondot normálisan beszélnie velem anélkül, hogy összecsinálta volna magát? :D Az önbizalom mindenki szemében vonzó, az ellentéte pedig leginkább csak pátyolgatást vált ki de nem mindenkiből.

A hozzászólásod utolsó részéhez már inkább nem is fűzök hozzá semmit. :D

Savanyú a szőlő, mi?:D Ha neked szar, legyen másnak is? Személyeskedés nélkül már meg se bírtál volna maradni a seggeden.. :D

2012. jún. 3. 17:01
 40/51 anonim ***** válasza:

És észre vetted a kérdést? ,,Lányok ha 1 kicsit félénk szorongásos fiú, oda menne hozzátok beszélgetni . (? )

Akkor elhajtanátok, kiröhögnétek vagy beszélgetnétek vele ?,, szerinted oktalanul tesznek fel ilyen kérdéseket, igazából nem hiszem de nem isc sodálom mert már az első sorból érkező válasza az volt hogy ,,kiütném a fogsorát,, GRATULÁLOK bizonyitotál...

2012. jún. 3. 17:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!