Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátság vagy szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság vagy szerelem?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyik a fontosabb, melyikre kell több időt szakítani? Melyiket lehetne vagy adott esetben kellene feláldozni a másik érdekében? Röviden: melyik a fontosabb?

Rövid indoklást, kort és nemet is írjatok, köszi!

2012. máj. 31. 18:38
 1/5 anonim ***** válasza:
66%

sok mindentől függ.. tizenéves korban inkább a barátság a meghatározó...

aztán függ h mennyi ideje vagy együtt a barátoddal/barátnőddel..

függ a körülményektől hogy miért kell választani? sztem aki választás elé állít az nem korrekt ember.. féltékeny.

én pl. egy 4 éves legjobb bnő viszonyt "áldoztam fel" a kapcsolatomért..de nálunk az eset eléggé fura volt. a bnőm féltékeny volt a boldogságomra, kikötötte h a pasim nevét se ejtsem ki elötte és elhordta minden izetlennek (ja és közbe kb. azt se tudta ki mivel soha nem beszélt vele..) a barátommal azóta több mint 1 éve boldogságban együtt vagyunk:) szval itt az eset egyértelmű volt veled nem tudom mi a helyzet.

2012. máj. 31. 18:45
 2/5 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem egyértelmű... természetesen a szerelem.

De hogy sorban válaszoljak:

A szerelem fontosabb.

A szerelemre, a barátságra sokkal kevesebbet.

A szerelmet sokkal nehezebb "Feláldozni" (de ezt most nemigen értem, csak akkor logikus ha egy másik illetőbe is szerelmes vagy.)

A szerelem a fontosabb II.

?/F

2012. máj. 31. 18:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Konkrét helyzet perpillanat nincs (hála az égnek), csak kíváncsi voltam, hogy általánosságban mi a véleménye az embereknek erről a kérdésről. További válaszokat szívesen várok, Neked pedig további tartós, és boldog párkapcsolatot kívánok! :)
2012. máj. 31. 18:53
 4/5 anonim ***** válasza:
75%

Ha a szerelmünk várja el hogy hanyagoljuk a barátainkat vagy a barátunk kéri ezt a szerelmünkel kapcsolatban az már régen rossz.Nekem pedig fontosabb lenne szerelem hogy a szerelmünkel élünk majd együtt,vele alapíthatunk családot,de

rögtön utána azért fontosak emellett a barátok mert ővelük lehet alkalomadtán kitörni az egyhangú életből,egy kis levegőhöz jutni ha túl sok teher van a vállunkon.

2012. máj. 31. 19:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Számomra a barátság a fontosabb. Az emberek többsége nem marad együtt örökre, ha pedig szakítottak akkor már kicsi a valószínűsége, hogy nagyon jóban lesznek. Egy barát örökre megmaradhat ha jól csinálják, és mindketten akarják.

Ha valakinek barátai és szerelme is van, akkor természetesen mindegyikre időt kell fordítani. A szerelmén kívül is van élet, és nem vonhatja ki magát mert az nem egészséges. Ugyanúgy, ha csak a barátaival törődik akkor mit vár a szerelmétől.

Feláldozni egyiket sem szabad a másikért! Sosem szabad feladni azt amire várunk, az életünket senkiért. Persze ha valaki csak az egyikre vágyik, akkor könnyű a választás, de akkor az nem is áldozat.

20L

2012. máj. 31. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!