Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem le ezt a stílust?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem le ezt a stílust?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel kezdtünk ismerkedni, rám köszönt, majd volt egy időszak amikor nem..., majd megint rám köszönt, h Hello-Bello. majd ezután szemeztünk, de most megint csak leszar, inkább elfordul meg ilyenek... szerintetek szarjam le magasról vagy csináljak vmit?
2009. jún. 30. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Bátran köszönj rá szerintem ugy is visszaköszön.

Flörtölj szemezz vele és mjad ha akar valami többet akkor ugy is lép.

2009. jún. 30. 17:43
 2/6 anonim ***** válasza:
42%
Szard le jó magasról.:) Paraszt egy srác lehet.:D Vagy inkább csajozós... de ha ezek a pasik jönnek be, akkor ne szard le.;)
2009. jún. 30. 17:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele. Nem kell leszarni, csak légy önmagad. Ha tényleg akar tőled többet megkeres.
2009. jún. 30. 17:44
 4/6 anonim ***** válasza:
61%
Ismerem ezt a stíllust! Nagy vagyok sok csajnak bejövök, de nekem mégse kellenek! Járttam már így! Csak játszott! Te ismered én nem tudhatom, hogy tényleg ilyen-e! De ha ilyen akkor ne dőllj be! Sok sikert!
2009. jún. 30. 17:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Erről az oldalról megtudhatjuk, hogy van akinek hüvelyfolyása van, van aki 13 éves kislányként 19 évessel pedofillal jár - amely egyes válaszadók szerint teljesen normális -, van akit megcsalnak és még mindig azon szarakodik, hogy szeretik-e vagy sem, van akit az izgat, hogy masztizni bűn-e és, hogy esetleg ez milyen mellékhatásokkal jár. Szarj a világra! Boldog ember vagy, ha ilyen problémákkal "küzdesz".
2009. jún. 30. 17:52
 6/6 anonim ***** válasza:
17:52 megmondta a tutit:)
2009. jún. 30. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!