Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, miért gondoljátok meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért gondoljátok meg magatokat ilyen hirtelen?

Figyelt kérdés

Már a második olyan sráccal találkoztam,akivel az egész kapcsolat szinte tökéletesen indult,éreztették,hogy mennyire "szeretnek",stb,és szó szerint egyik napról a másikra benyögik pár hét után,hogy úgy érzik,hogy ez nem menne nekik,vagy nem állnak készen,és hogy hagyjuk az egészet. Akkor miért kellett egyáltalán belemenni a dologba,hitegetni,meg smárolni és a másikat hülyíteni? Milyen elgondolás alapján változik meg csak úgy az érzés a lány iránt,ha semmi okot nem adtam rá? Volt már pár kapcsolatom,de én ilyent még sose éreztem "csak úgy". Vagy az elejétől azt gondoltam,hogy nem,vagy volt valami oka.

19/L

2012. máj. 30. 19:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez még lehet véltelen viszont ha még egyszer megesik ez veled akkor benned van valami amiért nem akarják folytatni kérdezz rá konkrét okára!
2012. máj. 30. 19:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem mondanak semmi konkrétumot,csak hogy nekik ez így még nem megy. De akkor miért ment egyáltalán eddig,vagy miért kezdtek bele úgy,hogy nem csak az ismerkedés szintjén?
2012. máj. 30. 19:33
 3/9 anonim ***** válasza:
19 / L vagyok. Ez nem csak a pasiknál van így. 3 hete megismertem egy srácot, helyes, vicces, kedves, humoros, és még sorolhatnám. Ez mind szép és jó, eleinte azt hittem hogy vonzott, de rájöttem hogy csak szexuálisa vonz, kapcsolatban meg nem akármilyen helyes is és sármos . ÉS azon kezdek agyalni, hogy nem hiszem hogy ez tovább fog fojtatódni . 3 hete talizgatunk, csókolózunk, mászkálunk, stb.. de kellett ez a 3 hét hogy erre rájöjjek. És van egy olyan érzésem, hogy ő ugyan így áll ehhez a helyzethez, csak vagy nem tudja még biztosra vagy kretén lesz megmondani. Annak ellenére semmi para nincs vele, szóval nem csak a pasik csinálják ezt, és nem feltétlen szándékosan, de hgy a te palid milyen okból teszi azt csak ő tudhatja. Viszont ha már lefeküdtetek egymással, akkor nagy valószínűséggel megvoltál neki, és onnantól kezdve már nem érdekled.
2012. máj. 30. 19:35
 4/9 anonim ***** válasza:

Elég érettek a fiúk hozzád?Ha igen akkor te valamit elszúrsz

ami miatt elkezdenek másként gondolni rád.Vagy ami még megfordul a fejemben hogy rossz pasikat fogtál ki és lehet hogy ők inkább a futókalandokba látnak fantáziát.

2012. máj. 30. 19:38
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem feküdtünk le. Semmi komolyabb nem volt a csóknál.
2012. máj. 30. 19:38
 6/9 anonim ***** válasza:
3/5 ös vagyok. Lehet, hogy megismert egy bizonyos szintig és már nem tetszik neki, vagy másik oldaladat kezdet el mutatni... Vagy az amit előbb írtam.
2012. máj. 30. 19:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Nálam is volt ilyen többször...aztán elkezdtem gondolkodni mi lehet az oka. Talán mert volt mikor őszinte voltam és megmondtam h mi zavar bennük, a pasik önérzete nem viseli ezt el, hiába is mondják, h azt szeretik ha egy csaj őszinte. Vagy volt olyan aki látta h nem vok még nyitott a házasságra, gyerekre, vagy volt akit az zavart h átlátok a pasikon, hamar kiismerem őket.

Szóval ezeket a dolgokat most visszafogtam, várom a következő jelentkezőt:)

Van, h egy apró dolgon csúszik el a dolog, amin nem is gondolnád! Pl azt mondod h szeretsz buliba járni..sok pasi előítéletes, és ilyenkor pl azt hiszik ha már buliba jársz akkor pasizol is össze vissza, az megse fordul a fejükbe, h olyan kikapcsolódás a tánc mint másnak a x-box.

Sokszor egy elejtett fél mondatból olyan következtetéseket képesek leszűrni amit nem is gondolnál.

Vagy az van, h nem feküdtél le velük és tovább álltak, vagy az h csinosabb csaj jött be nekik a képbe.

Lehetne ezen görcsölni, de minek. Az tuti, h ha rendes kapcsolatot akarsz akkor ideális illedelmes rendes csaj szerepbe kell belebújnod.

Amúgy te stílusra, természerte milyen vagy? Csendesebb, vagy pörgősebb?

2012. máj. 30. 19:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát kösd fel a bugyit:) még sok érdekes dolgot fogsz velük megtapasztalni, egy halom furcsa dolgok fognak jönni amit meg kell majd fejtened:)
2012. máj. 30. 19:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Gyűjtik a tapasztalatot. A hozzám hasonló meg szívja a fogát , mert nem megy bele egy kapcsolatba csak azért, mert megteheti.
2012. máj. 30. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!