Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért gondoljátok meg magatokat ilyen hirtelen?
Már a második olyan sráccal találkoztam,akivel az egész kapcsolat szinte tökéletesen indult,éreztették,hogy mennyire "szeretnek",stb,és szó szerint egyik napról a másikra benyögik pár hét után,hogy úgy érzik,hogy ez nem menne nekik,vagy nem állnak készen,és hogy hagyjuk az egészet. Akkor miért kellett egyáltalán belemenni a dologba,hitegetni,meg smárolni és a másikat hülyíteni? Milyen elgondolás alapján változik meg csak úgy az érzés a lány iránt,ha semmi okot nem adtam rá? Volt már pár kapcsolatom,de én ilyent még sose éreztem "csak úgy". Vagy az elejétől azt gondoltam,hogy nem,vagy volt valami oka.
19/L
Elég érettek a fiúk hozzád?Ha igen akkor te valamit elszúrsz
ami miatt elkezdenek másként gondolni rád.Vagy ami még megfordul a fejemben hogy rossz pasikat fogtál ki és lehet hogy ők inkább a futókalandokba látnak fantáziát.
Nálam is volt ilyen többször...aztán elkezdtem gondolkodni mi lehet az oka. Talán mert volt mikor őszinte voltam és megmondtam h mi zavar bennük, a pasik önérzete nem viseli ezt el, hiába is mondják, h azt szeretik ha egy csaj őszinte. Vagy volt olyan aki látta h nem vok még nyitott a házasságra, gyerekre, vagy volt akit az zavart h átlátok a pasikon, hamar kiismerem őket.
Szóval ezeket a dolgokat most visszafogtam, várom a következő jelentkezőt:)
Van, h egy apró dolgon csúszik el a dolog, amin nem is gondolnád! Pl azt mondod h szeretsz buliba járni..sok pasi előítéletes, és ilyenkor pl azt hiszik ha már buliba jársz akkor pasizol is össze vissza, az megse fordul a fejükbe, h olyan kikapcsolódás a tánc mint másnak a x-box.
Sokszor egy elejtett fél mondatból olyan következtetéseket képesek leszűrni amit nem is gondolnál.
Vagy az van, h nem feküdtél le velük és tovább álltak, vagy az h csinosabb csaj jött be nekik a képbe.
Lehetne ezen görcsölni, de minek. Az tuti, h ha rendes kapcsolatot akarsz akkor ideális illedelmes rendes csaj szerepbe kell belebújnod.
Amúgy te stílusra, természerte milyen vagy? Csendesebb, vagy pörgősebb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!