Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelems avgyok egy sztárba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelems avgyok egy sztárba, másnak esélyt sem adok. Normális vagyok? XD

Figyelt kérdés

Chris Zylka-ról van szó. Lassan már fél éve. Kb egész nap rá gondolok regegltől kezdve. Másoknak esélyt sem adok,mindenkit lerázok. Normális avgyok? Változtatni akarok,de minden szempontból az esetem,nicns is ilyen srác a környezetemben. Volt már több barátom is,szóval nem csak olyan "tinis rajongás"...

17/L

2012. máj. 30. 16:35
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Bocsi az elgépelésekért :)
2012. máj. 30. 16:36
 2/14 anonim ***** válasza:
dehogynem. ez "tinis rajongás". csak képekről max videókról látod, nem ismered a valódi személyiségét, ez csak rajongás. majdnem minden ember életében van ilyen, el fog múlni.
2012. máj. 30. 16:37
 3/14 anonim ***** válasza:
egy cipő, csak nem ekkora nagy sztár...és egy éve
2012. máj. 30. 16:38
 4/14 A kérdező kommentje:
Második: nemáár X"D ez nagyon nagy XD
 5/14 anonim ***** válasza:
Álmokat kergetsz ahelyett, hogy a valóságban élnél reális vágyakat dédelgetve. Ha nem tudsz változtatni ezen, fordulj szakemberhez.
 6/14 anonim ***** válasza:
De mégis tini rajongás.
2012. máj. 30. 16:39
 7/14 anonim ***** válasza:
pff...te biztos, hogy 17 vagy??? mert ebből ítélve, szerintem nem..vagy pesti vagy:"nemáár X"D ez nagyon nagy XD"
2012. máj. 30. 16:43
 8/14 anonim ***** válasza:
Pedig ez tini rajongás. Majd elmúlik.
2012. máj. 30. 16:43
 9/14 A kérdező kommentje:
Miért,egy 17 éves nem mondhat ilyet,ha valamit viccesnek tart? XD Amúgy pesti vagyok,igen.
2012. máj. 30. 16:45
 10/14 anonim ***** válasza:
De, de a stílus nagyon jellemző...vagyis inkább nem jellemző. na de mindegy, ikszdé szerelmes kislányka
2012. máj. 30. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!