Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félénk fiúhoz hogyan lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félénk fiúhoz hogyan lehet közeledni?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és tetszik nekem ey 19 éves fiú.Aranyos,helyes,de még sosem volt barátnője.Tegnap rááirtam facebookon,nagyon aranyos volt,sokat beszélgettünk és érdeklődőtt irántam.Szerintetek ha nem ir nekem akkor majd én irjam neki vagy várjam meg mig lép ?
2012. máj. 30. 13:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Ez nem megy ilyen gyorsan, párszor még neked kell kezdeményezni mire összeszedi magát. Akkor is nehezen megy majd neki.

15ös voltam :-)

2012. máj. 31. 16:21
 22/29 A kérdező kommentje:
és ha beégek,mert nem tetszem neki ? :(
2012. máj. 31. 16:43
 23/29 anonim ***** válasza:

akkor nem dumáltatok volna órákíg, amúgy hatásosabb lenne ha szemályesen beszálgetnétek, nem neten.

Találj valami átlátszó indokot, hogy vele legyél.

Éritsd meg sokszor az hatásos, és engem is bátorít ...

15 voltam vagyok és leszek :-)

2012. máj. 31. 18:24
 24/29 A kérdező kommentje:
ő már egyetemre jár és a vizsgái végéig nem jön haza ( kb. 3hét ).Nagyon reménykedem,hogy ma ir nekem.De szerinted az miért lehet,hogy még nem volt bnője ? :O
2012. máj. 31. 19:08
 25/29 anonim ***** válasza:
nekem pl azért mert nagyon sokáíg tart megnyilni valaki elött, és ezt lekoptatással díjjazzák. ( ebből kifolyólag nem merek kezdeményezni, vagy simán barát zónába tesznek ) Közepesen nézek ki, és gondolom úgy vannak vele, hogy nem vesződnek mikor más jobbat is kaphatnak, aki nem ilyen "impotens ". Ha sokszor ejtenek pofára, csak akkor fogsz lápni ha nagyon biztosnak látszik a másik.
2012. máj. 31. 19:49
 26/29 anonim ***** válasza:
u.i 15
2012. máj. 31. 19:49
 27/29 A kérdező kommentje:
félek,hogy nyomulásnak fogja venni ha mindig én írok neki.és hogyan hozhatnám fel azt a témát,hogy szerelem ilyesmi ( mmint,hogy neki volt-e már v vmi.)
2012. máj. 31. 20:07
 28/29 anonim ***** válasza:
hát ezt nem tudom, te ismered valamennyire. Ha tudnék ilyeneket talán lenne barátnőm :-)
2012. máj. 31. 21:55
 29/29 A kérdező kommentje:
hát nem irt..
2012. máj. 31. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!