Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg pasik! Nektek milyen srácok jönnek be? Izmos, sovány, fiús, nyunyós, divatos, elegáns, hosszú hajú, tüsi hajú stb?
Figyelt kérdés
Köszönöm válaszokat!
22 meleg F.
2012. máj. 29. 22:48
12/13 anonim válasza:
Én 17vok és az idősebbeket szeretem olyan 35-45 ig az ennél fiatalabakkat nem szeretem mondjuk a nagyon szőrős se jön be
13/13 anonim válasza:
Nekem elég széles a skála,lényeg,hogy sportos legyen,látszódjon,hogy foglalkozik magával.
Lehet akár izmosabb,kigyúrt is,itt inkább a 30 felettiek tetszenek.
De bejönnek a 20-30 közötti sportos srácok is.
A nagyon vékonyak és a ducik nem tetszenek:)
Hajra elég változó,kinek mi áll jól.Van,akinek a kopasz is jól áll,van akinek a félhosszú.
Az öltözködése nem érdekel,a lényeg,hogy ápolt legyen,az,hogy most elegánsabb vagy sportosabb típus nekem mindegy,az ő dolga,nincs bajom egyikkel sem,illetve ez nem az én dolgom.Nem szégyellek senkit ha pl velem van és sportosan van felöltözbe,ilyenek,az ő dolga,az meg hogy mások esetleg mit mondanak nem izgat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!