Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnétek a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek a legjobb barátnőtök pasijával?

Figyelt kérdés
De csak azután hogy már szakítottak nem tudom milyen érzés lenne neki?
2009. jún. 30. 13:51
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

leszavazni lehet édesem, de ha te terhesen a volt pasidon filózol gondjaid vannak és ne osztogass tanácsokat másnak! vagy mondd el a férjednek..neki mi a véleménye...hátha ő is egy volt nőjén gondolkodik....

27/L

2009. jún. 30. 19:04
 32/41 anonim ***** válasza:
mi kb. 2 honapja szakitottunk a barátommal. most megtudtam h együtt van a legjobb barátőmmel(nem elmondták, csak megtudtam) borzaszto rossz érzés, hogy még csak arra sem képesek hogy öszinték legyenek. szerintem pasid lesz még akár mennyi, de igaz barátod...
2009. jún. 30. 19:11
 33/41 anonim ***** válasza:
NEM. igaz barátságba az sem fér bele, ha a legjobb barátnőnk levetett cuccait "viseljük", ez alapszabály.
2009. jún. 30. 19:40
 34/41 anonim ***** válasza:
érdekelne, hogy hgyan döntöttél. hm?
2009. jún. 30. 21:11
 35/41 anonim ***** válasza:
* hogyan
2009. jún. 30. 21:12
 36/41 anonim ***** válasza:
36%
miért csak annak köszönöd meg aki azt irta amit hallani szretnél?
2009. jún. 30. 21:13
 37/41 anonim ***** válasza:

19.04

Nem szavaztalak le, most olvasom csak a további hozzászólásokat. Gondoltam, hogy lesz olyan aki kiforgatja a szavaimat. Hol olvastál te olyat, hogy engem zavart, hogy jár valakivel a volt pasim? Azt írtam, hogy az esett rosszul, hogy egy igen jó barátnőm pont őt választotta a futó kapcsolatához. Főleg, hogy mikor én együtt voltam azzal a fiúval mást se csinált mint szídta, és szinte választanaom kellett a barátom és a barátnőm között. Az egyáltalán nem zavar, hogy a volt barátaim mással vannak,ez természetes, többniyre mindegyikkel megmaradt a jó viszony, ismerem az új barátnőket/feleségeket és akár milyen hihetetlen velük is jóban vagyok. Nem voltam szemét a férjemmel, nem másra gondoltam miközben az ő gyerekét vártam, és ő felfogta, hogy nem az esik rosszul, hogy tovább lépett a volt barátom. De látom vannaka, kik ezt nem fogják fel. Ha neked jó úgy kavarj nyugodtan a barátnőid (volt) pasijával, sőt hordhatod nyugodtan a levetett bugyijukat is. Nekem ehhez nem lenne gusztusom. Eleve barátnőm pasijára nem tudok férfiként nézni csak haverként, de hát nem vagyunk egyformák.

2009. júl. 1. 08:48
 38/41 anonim ***** válasza:

nem azt írtam amit hallani szeretne, hanem talán valaki megértette őt és nem egyből bírálta meg lecseszte hogy hogy tehet ilyet. ide azért írnak emberek mert tanácstalanok és segítségre van szükségük. és akkor a sok álszent barom, aki pl. terhesen a volt pasiján filózik, ( ez ugye nagyon korrekt tanácsadó nem? ) kiosztja őt.

27/L

2009. júl. 1. 10:16
 39/41 anonim ***** válasza:
mondjuk ennyi erővel minden pasi és nő valaki levetett bugyija vagy akármilye....27/L
2009. júl. 1. 10:18
 40/41 A kérdező kommentje:
háát valószinüleg nem lesz ezek után nagyon köszcsi mindenkinek:D:D
2009. júl. 1. 19:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!