Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek a legjobb barátnőtök pasijával?
Simán. Ha meleg lennék. :D
Na viccet félre. Az olyan sok mindentől függ, hogy az ide ki nem fér. De van olyan eset, igen. Pl. a szerelem. Amúgy a volt párom is egy olyan fickóval él, akit én korábban a barátomnak tartottam. (Ha nem is Ő volt a legközelebbi, de nyaraltunk együtt, ismerem a családját stb.) Nem könnyű, de az élet ilyen.
Biztos, hogy nem! A barátnőm (volt) pasijai tabuk számomra...!!!
16/L Honey
Biztos, hogy nem.
Emlékszem jó pár évvel ezelőtt egy elég jó barátnőm összejött a volt barátommal. Mi akkor már rég szakítottunk, sőt már terhes voltam a férjemtől mikor megtudtam ezt (addigra már nem is voltak együtt), de még így is nagyon rosszul esett. Tudom, hogy ez nem úgy működik, hogy lestoppolom, hogy ez az én pasim (volt), barátnőknek tabu, de akkor is kellett volna, hogy legyen benne annyi, hogy nem fekszik össze a barátnője volt pasijával (főleg, hogy mikor mi együtt voltunk utálta és szídta). A másik, hogy nekem olyan érzésem lenne mintha más ledobott, megunt ruháját hordanám.
Szia!
Ha mondjuk több mint 1 éve jártak, akkor lehet, hogy összejönnék vele. De így, hogy kirúgja a srác a barátnőmet, másnap meg én csókolgassam? Azt nem! Gerinctelenség.
Képzeld magad a barátnőd helyébe. Hogy a pasid kirúg téged, másnap a LEGJOBB BARÁTNŐDDEL kézen fogva sétál. Neked hogy esne?
hát ha te már terhes voltál az új pasidtól vagy férjedtől és még mindig zavart hogy a volt pasiddal ki jár meg ki nem, akkor vagy egy önző dög vagy és ami a tied volt nem lehet másé, vagy még éreztél iránta valamit, ami k-rvára nem korrekt a gyereked apjával szemben.
ha szerelmes vagy, tedd meg. de van kockázat benne, ezt vállalod ha összejössz vele
27/L ismét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!