Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Belezúgtam 1 hírességbe, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belezúgtam 1 hírességbe, mit tegyek?

Figyelt kérdés
totál belezúgtam egy amierikai hírességbe, és nem tudom, hogy tudnám ezt leküzdeni. Egész nap csak rá gondolok, pedig több mint 20 év van köztünk, nem tudom mit tehetnék, hiszen számomra elérhetetlen. Mit tegyek?

2012. máj. 29. 17:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
63%
Hass, alkoss, takaríts.
2012. máj. 29. 17:14
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki bele van/volt zúgva egy amerikai hírességbe. Rájössz, hogy ez nevetséges, nyugi.
2012. máj. 29. 17:15
 3/24 anonim ***** válasza:
Ki az?
 4/24 anonim ***** válasza:
A 2. hozzászóló nem én vagyok.
 5/24 anonim ***** válasza:
ez tök normális, majd rájössz, hogy 1 az 1millióhoz, hogy ez összejön nektek, mindenkivel megesett szerintem minimum egyszer az életben. én például egy időben totál bele voltam esve Johnny Depp-be, pedig csak most vagyok 20. de az ilyen gyorsan elmúlik, nyugi :D
2012. máj. 29. 17:18
 6/24 A kérdező kommentje:
nélam nem múlik gyorsan, mar 1 éve ez megy, mindent próbáltam már, másokkal randizni olvasásba/tanulásba menekülni, de nem megy.
2012. máj. 29. 17:23
 7/24 A kérdező kommentje:
amm tudom h tuti nem jövunk össze, az is csoda lenne ha találkoznánk, de így sem megy
2012. máj. 29. 17:25
 8/24 anonim ***** válasza:
Jól van értjük... DE KI AZ?
2012. máj. 29. 17:30
 9/24 A kérdező kommentje:
Nem mind1, már bocs?! ha tenyleg ennyire erdekel majd elkuldom privatba.
2012. máj. 29. 17:34
 10/24 anonim ***** válasza:
Hát korántsem mindegy. Hiszen ha pl. színész, akkor főleg filmszerepekben láthattad, ami ugye nem az igazi arca. Ha zenész, akkor csak a kreatív oldalát láthattad, de nem tudod hogy milyen a hétköznapokon. Meg egyébként is, kíváncsi vagyok. Én mondjuk sosem voltam belezúgva egy színősznőbe, de simán megmondom hogy Scarlett Johansson a zsánerem. :D
2012. máj. 29. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!