Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk leginkább. Nektek tetszene egy ilyen 14 éves lány?
180 centi magas, izmos kicsit, husis, testes alkat. 85C melltartóméret, kis poci, formás derék, kicsit puha, kerek fenék. 115 centi csípőbőség.. Képet nem szeretnék mutatni.
Kedves vagyok, sokszor van, hogy megbántom az embereket, viszont rögtön ott vagyok bocsánatot kérni. Nem félek kimondani az érzéseim, soha nem hazudok, kicsit okoskodó vagyok...
Imádok festeni, szeretrem a harcművészeteket, tervezem, hogy tanulok majd egyet. Később latin táncot szeretnék tanulni, hobbiszerűen lövök, versenyekre járok, szeretem a motorokat, később crossmotorozni szeretnék...
Ha lehet, kort és nemet!
Csak pár szösszenet a válaszaidból:
"és koromhoz képest eléggé előrébb járok"
" kevés olyan korombeli van, aki ,,eléri" az én szintemet"
"Bevallom néha kicsit egyedül érzem magam... Kívülállónak..."
Ne haragudj, de egy tipikus kis 14-16 éves lányka. Semmi több. Hidd el minden korodbeli ezt érzi. Mindegyik azt hiszi, hogy különleges :P Viccet félretéve mindenki egyedi, de a problémák adott korban hasonló környezeti paraméterekkel tök ugyanazok mindenkinél.
Az pedig, hogy testileg tetszel egy nálad idősebb fiúnak, szvsz nem nagy kunszt. De hosszútávra nem hinném, hogy terveznének veled.
Hogy a nyers valóságot írjam, lefeküdnének veled minden gond nélkül, akár többször is, de nem lennél valódi partner. Úgy nem is lehet, hogy nem vállalhatod fel a szülők előtt, hogy egy példát mondjak (legalábbis megnézném, amikor otthon bejelented, hogy egy 22 éves kis puncivadásszal "jársz")
Ez a korszak szerintem nem erről kellene, hogy szóljon! Még rengeteg dolgot kell megtanulnod és nem csak a suliban a lexikális tudásra gondolok, hanem az élettel kapcsolatos problémákra is.
28/F
Kérdező kislány a válaszaid alapján elég akaratos ember lehetsz.És 14 évesen tényleg mit akarsz tőlünk férfiaktól,hm?Mit kezdenél velünk,de főleg MI mit kezdenénk veled?
Kicsit el vagy tévedve.Ne baromságokon járjon az eszed 14 évesen mint puha poci meg puha popsi,meg férfiak,hanem tanulj hogy jó legyen a bizonyítványod és ennyi idősen max az ujjacskáddal játsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!