Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok bevállalósak a szexben?
Egyszer sikerült egymásra másznunk egy kiállítás eldugottabb zugában, amúgy semmi más extrémre nem futotta eddig. :)
Az hogy hol csinálnánk, már más kérdés! :P
Fiatalabb koromban, mikor meggondolatlan voltam és kissé szemérmetlenebb, az akkori párommal szinte mindenhol csináltuk, erdőben, liftben, dunaparton, tengerben, erkélyen, de a legextrémebb nálunk a Volánbusz leghátsó ülése volt, igaz senki más nem utazott a buszon rajtunk kívül, legfeljebb a sofőr láthatott ezt-azt a visszapillantóból. Ma már eszem ágában nem lenne ilyeneket csinálni.
30/N
"Egy ilyen harmincas"...fiúk, azért az említett hölgy eléggé bevállalós volt, nem az az általános.
Minden nőnek ennyire bevállalósnak kéne lennie??
ma 13:39:
ma 13:07 vagyok. Én imádom a harmincas LÁNYOKAT. Bizony lányokat, mert nekem csak a nálam idősebb nők a NŐK, ASSZONYOK. Imádom őket, ahogy imádom a huszonéveseket is. De azért a vagányság ritkább náluk, mint korábbi éveikben, s ez hiányzik onnan sokszor. Nem tessék engem ezért megróni. :D
Várjunk, várjunk. kedves utolsó, attól még lehet marha jó vele a szex, hogy nem csinálná egy sziklapárkányon...
Nem csak a két véglet létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!