Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi vagy a nő dolga hogy kezdeményezzen megtegye az első lépéseket?
Ja még annyi, h egyszer vonaton voltam, ahol az előtérben voltunk páran, mert nem IC volt és tele volt a vonat, azt hiszem, Balatonra ment. Hát velem szemben pont egy tök helyes srác állt, a bicaja letámasztva mellé, vele beszéltem is volna, de a fülében benne volt a fülhallgató, szóval gondoltam, akkor ennyi. Persze amikor leült a padlóra, meg becsukta a szemét, kiesett egy 100-as a zsebéből, úgyhogy megböktem, h kinyissa a szemét, és odaadtam neki, de egy köszinél több akkor se volt. :)
Utolsó voltam.
Ma már teljesen mindegy,ez mindig helyzetfüggő.Van olyan férfi,akinek kicsit több bátorításra van szüksége.Én mondjuk nőként nem félek kezdeményezni.
A kedvencem,amikor jeleket adok a srácnak,esetleg megszólítom valamivel,aztán felébred benne a vadászösztön,és elkezd közeledni felém.
16F vagyok most lett eloszor baratnom, leirom ki mit kezdemenyezett
-beszelgetes eloben: en
-oleles: en
-randi: en
-kezfogas: en
-elso csok(nekem elso, a lanynak nem): en
-nyelves csok: lany
-olembe ules: en
ugy gondoltam hogy az elso csoknak eleg a szajtapuszi, majd a lany kezdemenyezi a nyelveset mert o tudja. ugy tudtam alakitani a dolgokat ahogy akartam. az elso nyelves furan sikerult de jo volt minden :D
remelem segitettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!