Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Tényleg qrva vagyok?
Én azt mondom mindenki hibázhat az életében egy hatalmasat, neked ez volt ez az eset. De ezen túl kéne lépni, főleg hogy a kapcsolatotok még kialakulófélben volt. Ezt kéne valahogy megértetni a pároddal, alig ismertétek egymást te meg egy hosszú szerelem lezárásán voltál. Össze voltál zavarodva és még fogalmad sem volt róla hogy ő a jelenlegi párod fog mindent jelenti neked. Hibáztál belátod, de azóta sosem fordult elő ilyesmi és nem is fordulhat. Te is elfelejtenéd az ő mellélépéseit szeretnél tiszta lappal indulni, hogy ketten boldogok lehessetek. Valahogy így kéne ezt felvezetned a párodnak. Ha nem érti meg és továbbra is büntet elgondolkodni a különválásról.
Tudod a probléma az lehet hogy ő traumaként élte meg a történteket. Becsületének férfiasságának megsértéseként ami igaz is természetesen, mert helytelen amit csináltál, meg kellett volna várnod míg lezárod a régit mielőtt újba kezdesz. De ezzel nem büntethet életed végéig. 10/9 férfi szakított volna veled akkor, úgy dobott volna hogy talán még most is repülnél valahol félúton a Kínai nagyfal felé.
Tanultál volna a hibáidból és tiszta lappal kezdhettél volna. Ehelyett a barátod lenyelte a pirulát, de úgy hogy valójában nem bocsájtotta meg. Ez nem volt helyes, hogy miért tette azt nem tudom lehet túlságosan szeretet. Azonban ez vonta maga után azt ami a mai napig tart.. a megcsalásai is emiatt vannak, ezzel büntet, revansot vesz, próbálja feldolgozni általa de nem megy még ez sem segített neki. Mindemellett teljesen jogosnak érzi, úgy gondolja hogy az akkori viselkedésed feljogosítja rá. Később lehet valahol belül el is kezdte kihasználni a helyzetet, jól kialakította magában hogy mindent erre foghat így lelkiismeretét kiiktatva teszi amit tesz. De nem nyugszik tőle belül meg sehogy sem. Ezt valahogy le kell zárni, ki kell beszélni a párodnak túl kell rajta lépni, mert ha nem képes akkor véget kell vetni a kapcsolatnak. A te érdekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!