Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is tapasztaljátok, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is tapasztaljátok, hogy a mai lányok sokkal agresszívebbek, szívtelenebbek, nincs bennük semmi együttérzés, szeretni sem tudnak őszintén és eltűnt belőlük a kedves, bájos, kislányos jellemvonások mindegyike?

Figyelt kérdés

2012. máj. 28. 12:38
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
83%
És még egy gondolat: "Én agresszív? Látszik, hogy nem ismersz." (bocs, ha nem szó szerint idézlek) Abban igazad van, hogy nem ismerlek. De olvasd vissza a válaszaid, és nézd meg, milyen képet festesz magadról. Én nem ismerlek, az írásaidból próbálom kitalálni, milyen ember lehetsz valójában. A válaszaidból szerinted milyen jellemre lehet következtetni?
2012. máj. 28. 13:18
 22/34 anonim ***** válasza:
72%
Ti is tapasztaljátok, hogy a mai fiúk mennyit nyávognak és a másik nemre kenik sikertelenségüket?
2012. máj. 28. 13:29
 23/34 anonim ***** válasza:
84%

" Én csak azt látom, hogy a mai lányok, nők már meg tudnak állni a saját lábukon. Van a többségükben határozottság, talpraesettség, felelősségtudat. Helyt tudnak állni "férfi szakmámkban" és vezető pozicióban. Kezdenek tudatukra ébredni és ezt a férfiak úgy kezelik, mintha a nők akaratosak, erőszakosak és követelőzőek lennének. Holott csak helyt tudnak állni az élet minden területen, míg a férfiak többsége ahelyett, hogy ezt elfogadná (esetleg támogatná) inkább felvesznek egy csomó feminim tulajdonságot...de persze minden nézőpont kérdése "

Itt a pont. Sajnos én is sokszor érzékelem, hogy ha nem kussolok, nevetek mindenen amit mondanak a srácok, sőt, néha még normálisan és viccesen megfogalmazott véleményem is van, akkor néznek rám, mint borjú az új kapura.. :) De van sok fiú aki meg ezt értékeli, jelenleg is kapok kellemes visszajelzéseket, és nem véletlen hogy nem az ilyen megkeseredett pasikat keresik a normális lányok, mint te...Erre nincs szükségünk.

20/L

2012. máj. 28. 13:42
 24/34 anonim ***** válasza:
0%

Látom rendesen kapod az ívet a kommentelőktől(ne síránkozz,a többségük úgyis nő)! :D

Figyelj Papa!

Abban nagyon is igazad van és én is látom hogy a mai nők többsége lelkileg egy adag kutyasz@rral van egyszinten(ez főleg a panellakó,szakmát vagy sima érettségit végzett lányokra igaz).De kivételek mindig vannak,még ha kevesen is.Idősebb(22-28),értelmes nőt kell keresni akiben van még tartás.Na,ilyet kell találni!

Amúgy teljessen igaz amit mondassz.Én a saját haveri/ismerősi körömben tapasztalom hogy így van.Pl:Egyik havernőm járt egy palival már közel 1 hónapja,azt vasárnap mikor találkoztunk még marha nagy volt a szerelem.2 nap múlva szakítottak.Újabb 2 nap múlva összejött egy másik sráccal és a facebookját már teleírta vele hogy mennyire szerelmes.Nos,2 nap alatt elmúlt egy nagy szerelem és gyors jött egy másik....szerintem ez nem normális.És ez az abnormális érzelmivilág jellemzi a mai lányok többségét.

2012. máj. 28. 14:15
 25/34 A kérdező kommentje:

ma 14:15

Na ja! Gondolom benedvesedett egy izmosabb test láttán és máris hű de nagy szerelem alakult ki! Annyira siralmasak, mi fiúk legalább őszintén tudunk szeretni, de manapság nicns már olyan lányk, aki kiérdemelné a szeretetem.

Legutóbbi nőm is egy ostoba izomállatért hagyott el. Csak a külső számít nekik, szóval kemény a verseny és állandóan próbáltam megfelelni nekik, de sosem vagyok elég jó úgy látszik és a külsőm miatt lehetséges ez.

2012. máj. 28. 14:39
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mész el b.zinak kérdező? Szerintem te a szíved mélyén a fiúkat szeredet, azért szidod ennyire a nőket, holott te is tudod jól, hogy nem neked van igazad.
2012. máj. 28. 15:00
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Kb. minden harmadik "kérdés" arról szól, hogy miért nincsenek normális lányok, vagy miért nincsenek normális pasik. Most kezdjek el én is siránkozni, mert éppen nincs barátom? Vagy mert az utóbbi időben nem találkoztam olyan pasival, aki bejönne mind külsőleg mind belsőleg? Idő kérdése, ki kell várni, nem lehet mindig bnője/pasija az embernek...ha nem vagy elégedett magaddal, akkor nem leszel elégedett a külvilággal sem. Negatív tapasztalatai mindenkinek vannak, nekem is, mégsem mondom hogy a pasik nagy része ilyen meg olyan idióta, stb. Nem kell általánosítani, ennyi.

24/L

2012. máj. 28. 15:10
 28/34 anonim ***** válasza:
78%
A lányoknak férfi kell, nem egy picsogós puhapö.csű fiú. Olvassad már vissza, hogy miket és hogyan írtál! Agresszív vagy, nem csoda, ha a lányok menekülnek előled! Egy agresszív pö.csfejjel tudod ki jönne össze? Magadban keresd a hibát, ne a lányokban. Ne nyavajogj, hanem viselkedjél férfiként!
2012. máj. 28. 15:44
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
És Te miért nem leszel izomállat? Miért nem gyúrsz?
2012. máj. 28. 15:45
 30/34 A kérdező kommentje:

ma 15:44

HOgy lennék agresszív? MInden lánnyal kedves és segítőkész vagyok. Mégis csak visszaéltek vele és csúnyán bántak velem vagy kihasztnáltak. Biztos bennem van a hiba. -.-"

2012. máj. 28. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!