Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is tapasztaljátok, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is tapasztaljátok, hogy a mai lányok sokkal agresszívebbek, szívtelenebbek, nincs bennük semmi együttérzés, szeretni sem tudnak őszintén és eltűnt belőlük a kedves, bájos, kislányos jellemvonások mindegyike?

Figyelt kérdés

2012. máj. 28. 12:38
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Hát...Cosi-cosi.

Azért nem egészen !

Van ilyen is,olyan is. Úgy tűnik,nem volt szerencséd.

Szívás,ha egy ilyen lány megtetszik,azt tudom, 4 hónapig udvaroltam egy ilyen lánynak hiába. De így utólag hálás is vagyok neki,mert megtanított arra,ami nem megy,azt nem kell erőltetni.

Sajnos épp ezért nagyon flegma és bunkó lettem,ennek következtében,hogy ezzel a lánnyal nem sikerült összejönni. Kb. mindenkit hibáztattam,csak magamat nem. Aztán persze rájöttem,h én se vagyok tökéletes,és végül is jó érzés volt ezt felismerni,és tisztán látni. Érdekes személyiség fejlődés,mert azóta mindenért magamat hibáztatom:D.

Azóta megismertem egy másik lányt,aki pont ennek az ellenkezője, aranyos,kedves,és hatalmas szíve van,és fogalmam sincs miért,de kedvel engem,és én is őt. Ebbe a kapcsolatban semmi erőltetett nincsen,talán azért alakult ilyen jól. Ő elfogad ilyennek mailyen vagyok,és én is valahogy így vagyok vele.

Szerintem a lányok csak akkor olyanok,mint a kérdésben írtad,ha erőltetik őket,ha olyat akarnak tőlük,amit ők nem akarnak.

2012. máj. 28. 13:00
 12/34 anonim ***** válasza:
84%

Ti is tapasztaljátok, hogy a mai srácok szeretik a nőket hibáztatni a saját szerencsétlenségük miatt, nincs bennük semmi talpraesettség, vagy bátorság, hódítani sem tudnak rendesen és eltűnt belőlük a határozott, férfias, őszinte jellemvonások mindegyike?

(Apróbetűs rész: Figyelem! A fent leírtak kizárólag azokra a tutyimutyi, szerencsétlen fiúkra értendő, akik folyamatosan a másik nemet hibáztatják a saját nyomorukért! Aki nem ilyen, véletlenül se vegye magára!)

2012. máj. 28. 13:02
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

"MIért kell egyből azzal jönni, hogy biztos ultra ronda vagyok azért nincs nőm." - Mert unjuk a sok általánosító szerencsétlen, akinek pünkösd hétfőn nincs jobb dolga, mint provokálni, és a szar eltorzult világnézeteit világgá kürtölni. Sok birka meg követi.

"Amikor nálam ezerszer rondább szerencsétlenekben van szép nője." - És ezt Te nem érzed cikinek? Hogy még egy nálad rondább is tudott nőt szerezni?

"Meg a lányok mondják mindig, hogy a külső nem számít, na vagy ez egy nagy kamu és valójában csak ezt hazudják a kedves lányok." - Ezzel nem ütöd az előző mondatodat, amiben leírod, hogy a nálad rondábbaknak is van szép nője?

"Utálatos, beképzelt. öntelt, egoista ringyók vagytok! HOl vannak a normális, szép, értékes, nőies jellemvonásokkal rendelkező igazi nők?!" A normális fiúk oldalán, aki nem olyan agresszív idióta általánosító állatok min pl Te.

2012. máj. 28. 13:08
 14/34 anonim ***** válasza:
84%
Kibújt a szög a zsákból:P Veled van a baj, nem a lányokkal.
2012. máj. 28. 13:11
 15/34 anonim ***** válasza:
82%
Te, igyál meg létszíves egy sört, fizetem neked. Ezzel amúgy mit akarsz elérni? Tehát mi a célod? Ezzel a kérdéssel, meg mindennel? Kit akarsz meggyőzni? Most itt dühöngsz. Tegyük fel bizonyítod, hogy minden lány ilyen. És? Változni fog valami?
2012. máj. 28. 13:11
 16/34 anonim ***** válasza:
79%
Általánosítasz, amúgy meg azért (is) ilyenek a nők, mert a férfiak is egyre bunkóbbak, nem őszinték stb. (a másik ok pedig a média...)
2012. máj. 28. 13:12
 17/34 A kérdező kommentje:

ma 13:08

Én agresszív?! Na ne nevettess már! Látszik, hogy nem ismersz.

EGyébként meg épp ezeknek az igazán agresszív, bunkó, izomállatoknak vannak a legjobb nőik. Na vajon miért, mert ez kell nekik, a bunkók, a vadállatok.

Én is rajta vagyok már egy ideje, hogy ilyen döggé váljak, de még távol állok, mert valami mindig meggátol, de ha ez kell és as ok fájdalom amit kaptam a nők miatt, majd szépen kiöl belőlem minden érzelmet, gyengédséget.

2012. máj. 28. 13:13
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Jaj szegénykém... Hát mit vártál, odamész egy ismeretlen lányhoz, ő pedig lábat csókol neked amiért felfigyeltél rá, másnap pedig összeházasodtok és boldogan éltek? Talán olyanokkal kéne próbálkozni, akiket ismersz már és jóban vannak veled!
2012. máj. 28. 13:15
 19/34 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled, de egy dolgot tanuljunk már meg. Ez az oldal nem lelki segély szolgálat. Ez az oldal nem arra való, hogy itt írd ki magadból a dühödet. Menjél, gyúrjál egyet, ott vezesd le az agressziót. De ne itt. Senki nem kíváncsi a nyomorodra. Írjam ki én is az enyémeket?
2012. máj. 28. 13:15
 20/34 anonim ***** válasza:
85%
Én csak azt látom, hogy a mai lányok, nők már meg tudnak állni a saját lábukon. Van a többségükben határozottság, talpraesettség, felelősségtudat. Helyt tudnak állni "férfi szakmámkban" és vezető pozicióban. Kezdenek tudatukra ébredni és ezt a férfiak úgy kezelik, mintha a nők akaratosak, erőszakosak és követelőzőek lennének. Holott csak helyt tudnak állni az élet minden területen, míg a férfiak többsége ahelyett, hogy ezt elfogadná (esetleg támogatná) inkább felvesznek egy csomó feminim tulajdonságot...de persze minden nézőpont kérdése
2012. máj. 28. 13:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!