Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég nagy gáz van. Szerintetek mit kéne csinálnom?
Az van, hogy múlthét hétvégén egy szórakozóhelyen felszedtem egy csajt, előtte nem is ismertem meg semmi. Elmentünk a lakására, ott megtörtént aminek meg kell történnie, csak az a baj, hogy elszakadt a gumi. Én inkább hazamentem, nem aludtam ott. Keresztnevemen kívül nem tud semmit.
Most akkor azon agyalok, hogy mi van, ha teherbe esik? Ha megszüli? A másik meg hogy lehet beteg volt.
Ami biztos hogy nem akarom feleségül venni, nem így képzeltem a családalapítást.
Ha beteg volt, megérdemelted, prostival gumival sem lenne szabad (véleményem). Egyébként keresd meg, ha gyerek lenne, beszéld rá az abortálásra, vagy kifizeted a gyerek eltartásának felét, ha nem akarod feleségül venni.
Egyébként pedig úgy jársz a legjobban, ha nem leszel beteg, és nem keresed meg (csak ilyenkor a sztoriban te vagy a szemét, és ránk, férfiakra hozod a szégyent)
Cseszheted a szűrővizsgálatot, az Aids például évekig lappanghat.
Menj vissza hozzá egy adag esemény utáni tablettával. Inkább az a 8ezer most, mind egy pereskedés a gyerektartásért és aztán a fizetésed fele havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!