Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CMD kérdése:
Tartja valaki fontosnak, hogy a párjának legalább olyan
(vagy magasabb) szintű iskolai végzettsége legyen, mint
az övé?
Figyelt kérdés
Tehát, hogy diplomás létére diplomás barátja/barátnője legyen, esetleg még azon belül, hogy pl. orvosnak orvos, vagy hogy egy egyetemistának egyetemre járjon a barátja/barátnője, ne csak érettségije legyen, vagy szakmunkása.
Vagy egy érettségizettnek, hogy a barátja/barátnője is érettségizett legyen, ne szakmunkás. De akár lehet az is, hogy habár ő érettségizett, de mégis ragaszkodik a diplomásokhoz.
És így tovább, vannak még kombinációk. De szerintem lehet érteni, mit kérdezek.
nem a megszerzett papírja érdekel, hanem a tényleges AGYA
2012. máj. 27. 17:24
12/18 anonim válasza:
Szépek ezek a válaszok, de velem előfordult, hogy megismerkedtem egy sráccal, jól indult a dolog, de mikor kiderült, hogy míg neki diplomája van, nekem csak érettségim, nem jelentkezett többet. Hát ennyi. A legtöbb diplomás és egyetemista nagyon sznob. Tisztelet a kivételnek.
2012. máj. 27. 17:30
13/18 anonim válasza:
ne legtöbb-özzél! nem tudhatod. nyilván a agyarcúakat látod.... nem gondolod? és lehet hogy másért lépett le :P
2012. máj. 27. 17:37
14/18 anonim válasza:
Ahogy kiejtettem ezt a számon megfagyott a levegő :))) Még jó, hogy nem futott el :D
2012. máj. 27. 17:43
15/18 anonim válasza:
attól h valaki nem járt egyetemre vagy nincs diplomája, attól azaz ember még ugyanolyan értelmes lehet, max nem tud annyit történelemből! ennyi!
2012. máj. 27. 17:47
16/18 anonim válasza:
Èn letojom, legyen annyira intelligens mint én. Iskola? Ugyan már. Sok helyen úgy érettségiznek hogy mindenki előre megbeszélt tételt húz. Úgy baromi könnyű jó eredményt szerezni és bekerülni egyetemre. A másik meg az, hogy ha végig magolok 3-5 évet, még nem biztos hogy okos vagyok, mert lehet alkalmazni nem tudom a tanultakat. Xy meg azért tanul autószerelőnek, mert imád szerelni, és imádja a kocsikat. De ettől még értelmes. Z meg kijárta az orvosit, ennek ellenére cukros vizet itat a beteggel, mert azt hiszi, hogy H=hiba... Úgyhogy ne feszegessük ezt a diploma dolgot:D Pedig nekem van, nem irigységből mondom.
2012. máj. 27. 18:33
17/18 anonim válasza:
Szerintem nem fontos, bár ha valaki nagggyyyooon sötét azzal szóba se állok ha van diplomája ha nincs... Amúgy meg, szerintem akinek nincs diplomája, és amolyan mondjuk szobafestő mázoló, meg mondjuk akinek van diplomája, más-más körökben forognak, szoval szerintem ez a dolog ezért is relatív.
22F
2012. máj. 27. 21:14
18/18 anonim válasza:
Le leszek hurrogva, de neken azert szamit. Na nem az, hogy miböl mennyi diplomaja van, de ha en egyetemet vegzetem, jo lenne, ha ö is. De ezt ugy mondom, hogy mostanaban nem vagyok romantikus hangulatban. Szoval ha total belezugnek valakibe, lehet, hogy le se szarnam, mije van, vagy mije nincs...:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!